Sådan gemmes fotos fra meddelelser i Mac OS X Hurtigt med Træk og slip

Mange Mac-brugere er afhængige af appen Beskeder for at tale sammen med andre Mac- og iPhone-ejere, men i modsætning til at gemme et billede eller billede fra en besked i iOS-siden af ​​ting, tilbyder OS X Messages-appen ikke en indlæsningsindstilling for aktieark eller menuen til at gemme bestemte fotos og medier sendt frem og tilbage. Det skyldes, at Messages-appen i Mac OS X muligvis muliggør en endnu nemmere og hurtigere måde at gemme billeder fra dine meddelelsessamtaler ved hjælp af et simpelt træk og sliptrick.


Der er ikke meget at gemme fotos og medier fra Messages-appen til OS X andet end at vide, at funktionen findes i første omgang, og hvis du nogensinde har flyttet en fil rundt i Finder, ved du allerede hvad du skal gøre her.

Gemmer billeder fra Beskeder App til Mac

  1. Vælg eller opret en samtale-tråd i appen Beskeder, der har mindst ét ​​billede eller billede, der er indlejret i meddelelsestråden
  2. Klik og træk billedet til fra meddelelsesvinduet til Mac-skrivebordet og slip det, eller træk og slip billedet i en bestemt mappe i OS X Finder

Ja det er så simpelt, og det fungerer faktisk med alle medier og filtyper, det være sig billeder, billeder, animerede gifs, lydbesked, video, lige arkiver og zip-filer og også i gruppeklientmeldinger.

Regelmæssige læsere kan huske, at vi viste dig, hvordan brugere direkte kan få adgang til mappen Beskeder vedhæftede filer og få direkte adgang til filniveauet, uanset hvilket medie der er blevet overført frem og tilbage gennem Messages-klienten, men i sidste ende er dette træk og slip-trick meget mere brugervenligt og praktisk for de fleste Mac-brugere.

Er dette velkendt? Måske ikke, baseret på en nylig samtale (vist i skærmbilledet) med en person, der antog, at du simpelthen ikke kunne gemme billeder eller billeder fra appen Meddelelser på Mac OS X overhovedet. Det er naturligvis ikke tilfældet, det er bare et spørgsmål om at vide, hvad de skal gøre.

Husk at dette kun virker med billeder, billeder og mediefiler, der er i det aktive chatvindue i en meddelelsestråd i OS X. Hvis en bruger skulle rydde chatoversigten, forsvinder billederne også.