Deaktiver ikonet for ikonet for Chrome-underretnings Bell Menu i Mac OS X

Langtidsbrugere af Google Chrome-webbrowseren kan være forundret for at opdage udseendet af et mystisk Chrome Notifications menulinjeikon, der vises som et lille klokkeikon sammen med de andre Mac-menulinjen. I modsætning til at fjerne nogle af de andre OS X menulinje ikoner, kan du ikke blot trække det ud af menulinjen for at fjerne ikonet, og endnu mere mærkeligt, du kan ikke deaktivere det eventuelt overflødige menulinjeikon fra det eget dråbe menuen.

Hvis du vil deaktivere menupunktet Chrome Notification-menulinjen i Mac OS X og fjerne ikonet fra din menulinje, skal du gøre en af ​​to ting afhængigt af den version af Chrome, du har.

De nyeste versioner af Chrome kan deaktivere ikonet for bellnotifikationsikon ved at gøre følgende:

  • Gå til menuen "Chrome" og vælg "Skjul besked ikon", så den er markeret

Hvis du er på en ældre version af Chrome (du skal opdatere), skal du grave lidt dybere ind i Chrome-indstillingerne. Sådan skjuler du klokken og deaktiverer også Chrome-beskedfunktionen:

  1. Fra Chrome skal du skrive "chrome: // flags" i webadresselinjen og trykke på retur, hvilket bringer dybere indstillinger ud over standardindstillingerne
  2. Søg efter "Aktiver Rich Notifications" og vælg "Disabled" fra dropdown-mulighederne
  3. Du kan også vælge "Disabled" for "Aktiver eksperimentelt brugergrænseflade til underretninger"
  4. Genstart Chrome-browseren, for at ændringerne får virkning, og for at skjule menulinjen

BEMÆRK: Newish-versioner af Chrome bruger forskellige sprog til denne menulinje for ikonindstillinger, så du kan deaktivere den i nogle versioner, du skal muligvis søge efter følgende:

  • Fra krom: // flag menuen hit Kommando + F og søg efter "Notifikation Center adfærd Mac"
  • Sæt til "Vis aldrig"
  • Genstart Chrome for at deaktivere bellikonet fra menulinjen

På en hurtig side note, hvis du er bekymret for at holde dine nuværende browservinduer og faner i Chrome, skal gendannelsesfunktionen opretholde dem ved den næste lancering, eller du kan bringe dem alle ind i det fremragende OneTab-plugin.

Når Chrome har genstartet bjælke menulinjen og meddelelsessystemet bliver deaktiveret.

Før:

Efter:

Hvorfor netop dette aktiveres af Chrome, ofte tilfældigt, er ikke helt klart. I mit tilfælde kom klokken ud af det blå midt i en browsing session. Det er interessant, at Chrome har sit eget underretningssystem uden for det bredere meddelelsescenter i Mac OS X, men hvorfor meddelelserne ikke er bundet direkte til OS X-systemniveauet, er heller ikke helt klare, selv om funktionen kan være eksperimentel på dette tidspunkt.

Uanset om du vil holde din Mac-menulinje fri for unødvendige ikoner som muligt, er det en opgave, der bliver stadig vanskeligere med så mange apps, at tilføje deres egne ikoner her og der. Det kan være nyttigt for dig. På den anden side, hvis du leder efter nogle virkelig nyttige ikoner til at føje til menulinjen, skal du tjekke dette ud.