Lås op iPhone i 30 minutter: Låsning er hurtigere end nogensinde med AT & T

Låsning af en iPhone via AT & T er nu lynrask, og i nogle tilfælde vil du have en ulåst iPhone på under 30 minutter. Jeg har for nylig haft chancen for at opleve dette direkte, mens jeg skrev denne artikel om at kontrollere status for enheder for enheder og blev imponerende overrasket over resultatet. Fra at udfylde den oprindelige låseanmodningsformular til bekræftelses-e-mailen, der fuldendte oplåsningen, gik kun 23 minutter. Med hvor enkelt og hurtigt det er - og ja det er gratis - er der praktisk taget ingen grund til ikke at låse din iPhone op på denne måde.


Vi har gennemgået processen her før, men det er værd at gentage, hvor simpelt det er. Du har brug for en iPhone, der er låst til AT & T, og har enten afsluttet den oprindelige kontrakt eller købt fuld pris uden for kontrakt. Nuværende og tidligere AT & T-kunder skal have det trådløse nummer og de grundlæggende kontooplysninger, mens ikke-kunder og dem, der betalte den fulde pris, kun har brug for navn, e-mail og købssted. Så er det bare et spørgsmål om at udfylde en formular og vente:

  • Få telefonens IMEI nummer på forhånd, der er nogle måder at finde det på iPhone selv eller i iTunes, eller bare ring * * # 06 # for at hente det med det samme
  • Gå til den officielle anmodningsside og udfyld den korte formular

Tjek din e-mail om et minut eller to, og du finder et forespørgselsnummer, der kan bruges til at følge statusen, men det er så hurtigt nu, at du sandsynligvis ikke behøver at genere. Bemærk, at alle e-mails fra AT & T's unlocking service kommer med et emne, der er skrevet udelukkende i hætter, hvilket kan se lidt spammy og endda automatisk filtreres ud som spam i et tilfælde, så hvis du ikke finder en email efter ca. 30 minutter, skal du tjekke din spam-mappe til noget der siger "ATT MOBILE DEVICES UNLOCK REQUEST RECEIVED" (ja det er alle caps). Denne e-mail giver et tidsplan for 2-5 dage, men som vi allerede nævnte, er det nu utrolig hurtigt. Læn dig tilbage i et stykke tid og i kort rækkefølge, skal du få en bekræftelses-email, også alle i hætter med et emne "HVORDAN FÅ DE FØLGENDE DIT GODKENDTE ATT MOBILUDSTYR LØS" - igen, hvis du ikke finder dette i din primære indbakke, skal du være sikker på for at tjekke spammappen, ser det ud til, at nogle mailklienters filtrering ser på EXCESSIVE CAPITALIZATION som et tegn på noget, der ikke er værd at holde.

Selv om det kun tog en hel del 23 minutter at afslutte denne test-iPhone, var den bundet til en aktiv AT & T-konto, og det kan tage lidt længere tid, hvis du ikke længere er kunde eller aldrig var.

For at fuldføre oplåsningen skal du have en USB-forbindelse og en computer, der kører iTunes. Først skal du sikkerhedskopiere iPhone og derefter indsætte et gyldigt SIM-kort i det og genoprette iPhone som nyt med iTunes for at fuldføre oplåsningen. Med iPhone nyoplåst, genoprett den nu fra den backup, du lavede, før du starter, og du er god at gå.

Noget at huske på, hvis du følger oplåsningsproceduren, er at du skal have et aktivt SIM-kort af nogle slags, transportøren er ligegyldigt. I dette tilfælde havde jeg en række simkort tilgængelige, men brugte en nano-SIM fra en iPhone 5 med iPhone 4, udstyret med et af de altid nyttige SIM-adaptersæt, der er tilgængelige på Amazon for et par bukke.

Det er mærkeligt, at færdiggørelsen af ​​den nyeste version af iTunes ikke viser den velkendte meddelelse "Tillykke med, at din iPhone er låst op", men hvis du byder på et alternativt SIM-kort eller tjekker om det er låst op på andre måder, finder du det er gennemført .

Selvom du ikke har til hensigt at bruge iPhone med en anden transportør eller rejse i udlandet, skal du altid låse op en telefon, hvis du får chancen. Udover at øge fleksibiliteten i mobilbærer, tilføjer det også et godt boost til videresalgsværdi, især hvis du sælger en brugt iPhone på Craigslist eller Ebay.