Få specifikke detaljer i Health App til iPhone ved at dreje et Dashboard

Health app på iPhone er i stand til at spore trin og kilometertal, og hvis du har en Apple Watch det vil holde styr på din puls, aktive kalorier med en skridttæller og andre fitness data også. Når du åbner Health app, giver instrumentbrættet et overblik over aktivitet for dagen, ugen, måneden og året, men der er ikke en indlysende måde at bore ned og få flere specifikationer, da man trykker på en enkelt stat, åbner bare " All Recorded Data "-skærmen, som ikke er ligefrem brugervenlig og føles lidt som at snuble ind i et jumbled dataindtastningsjob for SQL eller et Excel-regneark.

Men det viser sig, at der er en super nem måde at få specifikke oplysninger om nogen af ​​de sporede varer i Health app, om hver time eller dag! Det er bare ikke velkendt, da det er dybest set skjult uden en tydelig kø for at gøre det; alt du skal gøre er at rotere din iPhone . Sådan fungerer det her:

  1. Åbn Health appen på iPhone som sædvanlig, og gå til fanebladet Dashboard
  2. Tryk på en bestemt Health Tracking stat, siger Afstand, trin eller Flyvninger
  3. På det individuelle dashboard for den specifikke datatype skal du dreje iPhone i den vandrette position
  4. Nu kan du rulle rundt til venstre eller højre for at se yderligere data i en forbedret visningstilstand for helbredsstatistikken, eller tryk og hold på den målte graf for at se specifikationer om en dato eller klokkeslæt

(Eventuelt skal du skifte Auto Scale-knappen fra eller til for at justere, hvordan grafen tegnes for de aktivt viste data)

Er dette fantastisk eller hvad? Dette er den type interaktive detaljerede grafvisning, som mange brugere sandsynligvis ville forvente, når du tappede på instrumentbrættet generelt, men i stedet skal du rotere iPhone i Health app for at afsløre disse interaktive grafer. Dette er dybest set et hemmeligt træk ved Health app, og jeg har ikke mødt nogen, der vidste, at det eksisterede, ligesom de langsigtede præstationsoptioner i Stocks app, der ses ved at rotere den pågældende app.

Health app er utæniably nyttigt, men det har altid følt lidt halvbagt og ikke altid det mest brugervenlige. Forhåbentlig kommer nogle forbedringer til Health.app i de kommende versioner af iOS til iPhone, da både iPhone og Apple Watch får yderligere evner og tilbehør til at spore forskellige helbred og aktiviteter. Måske endda nogle konkurrencedygtige muligheder eller delingsfunktioner som det, der tilbydes i Activity app? Hvem ved, men der er helt sikkert mange muligheder!

Skål til Lifehacker for opdagelsen.