iPad internetindstillinger

Alle iPads arbejder med Wi-Fi-internetforbindelser, men ud over det har du andre internetindstillinger. Wi-Fi + 3G iPad-modeller fungerer med et bestemt mobildatanetværk, enten AT&T eller Verizon, afhængigt af den model du vælger. IPads kan ikke oprette forbindelse til en kabelforbundet internetforbindelse, såsom en Ethernet- eller opkaldsforbindelse.

Kun Wi-Fi

Wi-Fi Kun iPads kræver et trådløst internetsignal, når som helst du vil have adgang til internetfunktionerne, inklusive App Store, din e-mail og Maps-appen. Du kan oprette forbindelse til de fleste offentlige Wi-Fi-hotspots med din iPad, forudsat at du har adgangskoden til adgangskodebeskyttede forbindelser. Hjemme eller på kontoret, hvis du i øjeblikket kun har kablet DSL-, kabel- eller satellitinternet, skal du spørge din tjenesteudbyder, hvordan du konfigurerer trådløst internet med din nuværende tjeneste. Nogle udbydere har specifikke modem / router-kombinationsenheder, du kan bruge til nem opsætning. Ellers skal du bruge en trådløs router, der opretter forbindelse til dit modem. Når du har konfigureret og installeret routeren, kan du få adgang til internettet fra din iPad.

Wi-Fi + 3G AT&T

Første og anden generation iPads findes i AT & T-kompatible 3G-modeller. Når du er i et område uden Wi-Fi, kan du få adgang til 3G-datanetværket, der drives af AT&T. Du har brug for en konto hos AT&T for at få adgang til dets netværk, og brugsgebyrer gælder. Du kan konfigurere alt hvad du har brug for direkte på iPad. Start appen "Indstillinger", tryk på indstillingen "Mobildata" og følg instruktionerne på skærmen for at oprette din konto. De fleste konti godkendes på få minutter, og så kan du få adgang til Internettet via AT & T's netværk.

Wi-Fi + 3G Verizon

Kun anden generation iPads kommer i Verizon-kompatible modeller. Opsætningen og driften af ​​en Verizon-mobildatakonto er den samme som AT & T-netværksopsætningen. Forskellen mellem de to er, at AT&T bruger en cellulær datateknologi kaldet HSDPA, og Verizon bruger en ældre teknologi kaldet EVDO. Udstyret til disse to netværk er ikke krydskompatibelt, så du kan kun få adgang til Verizon-netværket på din Verizon iPad og kun AT&T-netværket på en AT&T iPad.

Alternativer

Enhver enhed, der konverterer mobildatasignal til Wi-Fi-signal, kan lade dig oprette forbindelse til internettet med din iPad. For eksempel producerer Verizons mobile hotspot-enheder, Virgin's "Mi-Fi" -enheder og 3G-bredbåndsmobile hotspot-apps til forskellige smartphones alle et Wi-Fi-kompatibelt signal. Disse muligheder kræver muligvis køb af udstyr eller tilmelding til specifikke dataplaner hos mobiltjenesteudbydere, men de kan udvide rækkevidden på din iPad, især hvis du har en Wi-Fi Only-model, du vil bruge på farten.