iPhone 4 Tilgængelighed og prisfastsættelse

Hvis du savnede det, er iPhone 4 en big deal. Kører iOS 4, den er fyldt med fantastiske funktioner, der blæser enhver anden smartphone ud af vandet. En kraftig processor, skærmopløsning med høj densitet og display, videochat, HD videooptagelse og redigering, kamera med flash, det er alt der.

iPhone 4 tilgængelighed

Forsyningen kæmper stadig for at følge med efterspørgslen, butikker fortsætter med at sælge hurtigt ud. Vi holder dig opdateret om de seneste tilgængelighedsoplysninger.

Følgende liste gælder for USA, der viser nuværende tilgængelighed hos iPhone 4 i butikkerne :

 • Apple Store: Fortsætter med at sælge stærkt. Tilgængelig hos ca. 80% af Apple Stores, ring for at kontrollere lager
 • Apple Store Online: tilgængelig til levering 3 uger efter bestilling
 • AT & T: Fås i meget begrænsede mængder hos AT & T butikker, ring til din lokale butik for at bekræfte nuværende lager ved hånden, sælger hurtigt
 • Bedste køb: normalt solgt
 • Wal Mart: normalt solgt
 • RadioShack: normalt udsolgt

iPhone 4 forsyninger vil blive genopfyldes regelmæssigt hos de fleste Apple Stores og forhandlere i løbet af sommermånederne. Rapporter indikerer, at mens yderligere forsendelser af iPhone 4 vil ankomme, forventes de også at sælge ud.

iPhone 4 tilgængelighed opdatering den 9/17/2010:

Apple fortsætter med at klare en stærk efterspørgsel efter iPhone 4, da enheden forbliver en varm vare, her er det nyeste, vi ved om tilgængelighed:

 • iPhone 4 fortsætter med at sælge ud på mange Apple Stores, de fleste Apple Stores har dem på lager på semi-regular basis nu. Ring eller stop af en lokal butik for at finde ud af det.
 • iPhone 4 er ofte tilgængelig på de fleste AT & T butikker
 • Alle andre forhandlere af iPhone 4 sælges ud af eksisterende lager
 • Du kan stadig bestille iPhone 4 online fra Apple eller AT & T, men den aktuelle skibsdato er 3 uger fra ordren
 • Hvid iPhone 4 er blevet forsinket to gange på grund af produktionsudfordringer, der er ingen endelig udgivelsesdato for den hvide model
 • Analytikere forudser, at Apple ikke vil kunne holde op med fortsat efterspørgsel efter iPhone 4, Leveringsbegrænsninger begrænser faktisk salg af iPhone 4 på dette tidspunkt, og Apple arbejder sammen med leverandører for at imødekomme efterspørgslen
 • Apple meddelte, at mere end 1, 7 millioner iPhone 4'er blev solgt i de første tre dage alene

For USA, Frankrig, Tyskland, Storbritannien og Japan blev iPhone 4 tilgængelig på udgivelsesdatoen den 24. juni, og alle udgivelsesdatatelefoner blev hurtigt udsolgt. Forordninger til iPhone 4 startede den 15. juni og blev hurtigt udsolgt. På grund af den enorme efterbestillingskrav begyndte AT & T ikke at sælge iPhone 4 i butikker til 29. juni.

Tilgængelighed af White iPhone 4

Apple har igen forsinket udgivelsen af ​​den hvide iPhone 4 på grund af udfordrende produktionsbetingelser. Apple har bekræftet, at den hvide iPhone 4 ikke vil være tilgængelig til slutningen af ​​juli på grund af produktionsproblemer. Historisk har den sorte iPhone udsolgt hurtigere og været mere populær end den hvide iPhone. Her er pressemeddelelsen fra Apple, udstedt 24. juni 2010:

Hvide modeller af Apples nye iPhone® 4 har vist sig mere udfordrende at fremstille end forventet, og som følge heraf vil de ikke være tilgængelige indtil anden halvdel af juli. Tilgængeligheden af ​​de mere populære iPhone 4 sorte modeller påvirkes ikke.

Den nyeste pressemeddelelse, udgivet den 23. juli 2010 vedrørende forsinkelsen af ​​den hvide model, angiver en dato for 'senere i år':

Hvide modeller af Apples nye iPhone® 4 har fortsat været mere udfordrende at fremstille, end vi oprindeligt forventede, og som følge heraf vil de ikke være tilgængelige før senere i år. Tilgængeligheden af ​​de mere populære iPhone 4 sorte modeller påvirkes ikke.

iPhone 4 Tilgængelighed efter land

 • UK - UDSOLGT
 • Japan - UDSOLGT

Den fjerde generation iPhone bliver udgivet på forskellige datoer i hele året rundt om i verden. Her er de forventede udgivelsesmåneder og ledsagende lande.

Juni: USA, Frankrig, Tyskland, Det Forenede Kongerige, Japan
Juli: Australien, Canada, Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Hong Kong, Irland, Italien, Luxembourg, Nederlandene, Norge, New Zealand, Singapore, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz
September: Yderligere lande forventes at have iPhone 4 til rådighed i slutningen af ​​september. Apple siger, at 88 lande er planlagt at bære enheden.

Butikker, der sælger iPhone 4

Her er de nuværende amerikanske forhandlere af iPhone 4. Ikke alle forhandlere tog forudbestillinger:

 • Apple Store - iPhone 4 kan købes hos enhver officiel Apple Store, samt online-butikken
 • AT & T Store - butikker bærer enheden, de begyndte at sælge ved en forsinket udgivelse den 29. juni
 • Best Buy - en af ​​de få forhandlere, der vil sælge iPhone 4
 • Walmart - Walmart vil sælge iPhone 4, men tog ikke forudbestillinger
 • RadioShack - den eneste andre elektroniske forhandler, der har iPhone 4

iPhone 4 priser

iPhone 4 tilbydes i to modeller, og prisen afhænger af lagerkapaciteten.
* iPhone 4 16GB: $ 199 (kræver fornyelse af AT & T kontrakt i USA)
* iPhone 4 32GB: $ 299 (kræver ny 2 års AT & T kontrakt)
Begge iPhone 4-modeller fås i sort og hvid til samme pris. Du kan få mere information om priserne på iPhone 4, herunder data planer, opgraderingspriser, prisen på iPhone 4 uden en kontrakt (det er ikke billigt!) Og mere i vores iPhone 4 prisguide.

Jeg ejer allerede en iPhone i kontrakt, hvordan får jeg iPhone 4?

Hvis du allerede har en iPhone i kontrakt, og du vil have den nyeste model, er der også meget rimelige muligheder for dig. Tjek din iPhone 4-opgraderingsberettigelse med AT & T, og du vil sandsynligvis ikke skulle vente, indtil din gamle kontrakt udløber. I de fleste tilfælde kan du forny din kontrakt og købe den nye iPhone med et minimum (hvis noget) gebyr, og dette gebyr er normalt frafaldet for alle, hvis kontrakt udløber i 2010.

Opgradering til iPhone 4 er let og forventet. Indledende salgstal siger, at 77% af den oprindelige bølge af iPhone 4-køb er opgraderinger fra eksisterende iPhone-kunder, Apple og AT & T er opmærksomme på dette og har til hensigt at gøre opgraderingen til den nye enhed en simpel proces.

Hvad er forskellen mellem iPhone 4 og iPhone 4G?

Vi har haft flere e-mails og spørger os, hvad forskellen er mellem iPhone 4 og iPhone 4G - der er ingen forskel. iPhone 4 er det rigtige navn, men fordi det er den fjerde generation af iPhone, henviser nogle mennesker til det som iPhone 4G, hvilket er teknisk ukorrekt og ikke navnet på produktet. Uanset navnekonventionen fortsætter enheden med at køre på 3G-netværket.

Hvilken butik vil sandsynligvis bære iPhone 4?

Dette er et andet spørgsmål, vi bliver spurgt ofte. Mens levering af iPhone 4 fortsat er begrænset, er dit bedste ved at få hænderne på enheden enten at bestille online og vente, indtil det sendes, eller at gå til Apple og AT & T butikker, da de er den officielle producent og transportører. Når efterspørgslen lette, skal du kunne besøge nogen af ​​de andre forhandlere og hente enheden, men det kan tage uger eller endda måneder.

Er der en central tilgængelighedskontrol til iPhone 4?

Nej, der er ingen central database over tilgængelighed i iPhone 4, der er i offentlige hænder, kun Apple beholder disse data. Når det er sagt, gør vi vores bedste for at opdatere denne side ud fra informationer vi modtager fra brugere og vores egne henvendelser. Den eneste måde at kontrollere, om iPhone 4 er tilgængelig hos en bestemt butik, er at ringe for at bekræfte eksisterende lager.