Sådan fokuseres slørede billeder

Et sløret billede er et vanskeligt problem at rette. Når et foto er væsentligt sløret på grund af kamerarystelser eller bevægelsesslør, kan du have meget begrænsede resultater, når du forsøger at løse problemet. I mange tilfælde, hvis et foto kun er lidt ude af fokus, er det dog muligt at rette det ved hjælp af billedredigeringssoftware. Takket være den avancerede teknologi, der findes i mange computerprogrammer, kan forbedringer kun foretages med et par klik.

Trin 1

Åbn din billedredigeringssoftware og indlæs det foto, du vil arbejde på.

Trin 2

Klik på "Filter", derefter "Skærp" fra programmets menu. Du vil sandsynligvis se mindre forbedringer af billedet. Kør dette filter to eller tre gange efter behov, men pas på ikke at overdrive det. Omfattende brug af spidsfilteret kan få farverne til at se overdrevne ud og billedet pixeleret.

Trin 3

Klik på "Filtrer", "Skærp" og derefter "Smart Sharpen" for billeder, hvor det normale skarpe værktøj er ineffektivt. Det smarte slibeværktøj hjælper med at eliminere forskellige problemer som bevægelsessløring, Gaussisk sløring og generel sløring af linser. Vælg det problem, der plager dit foto mest fra dialogboksens rullemenu, og sørg for, at "preview" -feltet er markeret.

Spil med skyderen "beløb" og skyderen "pixels" for at se forskellige resultater. Når du har fundet den ideelle kombination til dit billede, skal du klikke på "OK" og gemme din fil.