Sådan fejlfindes iTunes, der ikke starter

Hvis din version af iTunes, Apples gratis digitale musikafspiller, ikke starter, kan fejlen skyldes et af mange problemer. Uanset om programmet fryser ved opstart, afsluttes alene eller bare hænger under indlæsningsprocessen, kan du ofte løse problemet selv med lidt fejlfinding. Før du løber tør for din lokale computertekniker, skal du se, om du kan løse dit iTunes-dilemma ved at udføre et par enkle opgaver.

Tjek versionen

Kontroller, at du har installeret den nyeste version af iTunes. Højreklik på iTunes-applikationen, og vælg "Egenskaber" eller "Få info" (afhængigt af dit operativsystem). Der vises et vindue, der giver alle softwareoplysningerne inklusive versionsnummeret.

Besøg Apple.com og klik på "iPod + iTunes." Du vil se en downloadknap for den senest tilgængelige version.

Opgrader din iTunes-version, hvis den ikke er den seneste tilgængelige ved at klikke på download-knappen og følge instruktionerne, der fører dig gennem downloadprocessen.

Geninstaller iTunes

Besøg Apple.com og download iTunes-softwaren som beskrevet i det foregående afsnit. Selvom din computer allerede kører den nyeste version af iTunes, kan din bestemte iTunes-applikation muligvis være beskadiget.

Klik på installationsprogrammet for at geninstallere softwaren. Installationsprogrammet fører dig gennem downloadprocessen og erstatter din kopi af iTunes med en ny version af softwaren.

Åbn iTunes for at kontrollere, at installationen fungerede, og se om den løste startproblemet.

Genopret dit bibliotek

Træk filen "iTunes Music Library.xml" til dit skrivebord. Du finder det i mappen "iTunes" på din computer.

Slet iTunes-biblioteksfilen fra mappen "iTunes".

Klik på iTunes for at se, om det åbnes. Hvis det sker, er lanceringsproblemet løst, men du bliver nødt til at afslutte gendannelsen af ​​dit bibliotek.

Vælg "Importer afspilningsliste" i menuen "Filer". Vælg "iTunes Music Library.xml" på skrivebordet for at afslutte gendannelsen.