Sådan implementerer du Smart App Bannere på en hjemmeside for at fremme App Downloads

Har du bemærket, hvordan nogle websteder promoverer deres egen app at downloade, når du besøger deres hjemmeside, mens du browser gennem Safari på en iPhone, iPad eller iPod touch? Dette gøres via en lille pop op-menu, der vises øverst i Safari, når du gennemser nogle websteder med iOS 6 og fremad, og det gøres gennem noget, der hedder "Smart App Bannere". Hvis du ikke har set dette på internettet endnu, er det her, hvad det ser ud øverst på et websted:Disse er overraskende nemme at implementere. Alt, hvad der er brug for, er tilføjelsen af ​​et nyt tag i sektionen for websider, der refererer til app-id'en, som sådan:

Udskiftning "#########" med det relevante app-id, som hvis du er en udvikler, ved du næsten sikkert allerede. For webudviklere kan du få app-id'en ved at kende linket iTunes / App Store, som indeholder app-id'en i URL-strengen. Googling til klientens app som "App Name App Store" er normalt nok til at finde dette øjeblikkeligt.

For eksempel er dette linket til Kayak-appen (app valgt fordi deres mobilwebsite bruger Smart App-bannere):

https://itunes.apple.com/us/app/kayak/id305204535?mt=8

I dette tilfælde er "305204535" den app-id-kode, der skal tilsluttes det ovennævnte metatag.

Apple har detaljeret dokumentation herom, se udviklerbiblioteket for at få flere oplysninger.

Dette tip vil virkelig være mest nyttigt for webudviklere og applikationsudviklere, og alle andre der tilfældigvis har deres egen app og deres eget websted, hvor de gerne vil bede brugerne om at downloade den pågældende app. For dem med websteder og uden apps er indstilling af Apple Touch Icon lige så vigtigt, da det styrer, hvad en bruger ser, når man markerer et websted på deres iOS-startskærm. Det er bare et spørgsmål om at tilføje en fil med navnet "apple-touch-icon.png" til den primære hjemmesidekatalog, selvom alle bør tage sig tid til at lave en nethinden-klar version af det berøringsikon.

Hoveder op til MarketingLand for tip ideen.