Sådan finder du en person i Amerika

Amerika er et kæmpe land, men alligevel er det praktisk taget umuligt at forsvinde sporløst. Det er svært at gå i skjul, fordi vores oplysninger regelmæssigt indtastes i adskillige databaser. Kørekortoplysninger, skatteoplysninger, bankkonti, kreditkort og andre optegnelser gør det relativt let at spore en person på trods af om de ønsker at blive fundet.

Trin 1

Kompilér alle de data, du har om den person, du leder efter. Hendes juridiske navn, tidligere adresser, personnummer, telefonnumre og fødselsdato er alle nyttige oplysninger. Lav en fil med disse oplysninger, og opbevar det hele på et praktisk sted.

Trin 2

Kontakt alle gensidige bekendte, personens venner, kolleger, slægtninge og ekser. Det er muligt, at nogen, et eller andet sted ved, hvor denne person er nu. Det er bare et spørgsmål om at finde den rigtige forbindelse. Selv hørselsudsagn og rygter kan indeholde et korn eller en sandhed, der kan bringe dig på rette spor.

Trin 3

Søg efter personen på internettet. People finder websteder som whitepages.com, spokeno.com, zabasearch.com, pipl.com og anywho.com kan afsløre adresser og telefonnumre. Søg på sociale netværkssider som facebook.com, twitter.com og myspace.com for at se, om du kan kontakte ham via hans egen side. Kontroller eventuelle gensidige bekendte for at se, om han er opført som en af ​​deres venner. Foretag en generel internetsøgning. Skriv hans navn i en søgemaskine. Vælg forskellige muligheder som billeder, nyheder og video med chancen for, at du måske finder de oplysninger, du har brug for.

Trin 4

Lej en betalt service for at finde hende. Dette giver dig mere adgang til yderligere oplysninger, end du kan få ved de gratis søgninger. Tidligere adresser, kriminelle optegnelser, pårørendes navne, ægteskabs- og skilsmisseposter og andre oplysninger er tilgængelige mod et mindre gebyr. Du kan bestille en engangsrapport eller købe et løbende abonnement. Nogle af disse tjenester er intelius.com, integrascan.com og publicrecordfinder.com.

Trin 5

Kontroller offentlige optegnelser. Se i databaser og skriftlige optegnelser over ægteskaber, fødsler, dødsfald, arrestationer og andre oplysninger. Du ved aldrig, hvor du kan finde den slags information, der fører dig til personen.

Trin 6

Ansæt en privat efterforsker. Selvom dette kan være dyrt, hvis alt andet fejler, kan det være din bedste mulighed. En professionel har adgang til information og metoder, som du måske ikke er opmærksom på.

Registrer hende hos National Center for Missing Adults. Du kan kun gøre dette, hvis du tror, ​​hun er i fare eller har mødt med dårligt spil. E-mail dem på [email protected] for information om, hvordan du opnår dette, eller få adgang til deres retningslinjer på theyaremissed.org. Klik på "Services", og vælg derefter "Registrer en manglende person."