Sådan installeres en driver til et Sony Cyber-shot kamera

Sonys Cyber-shot digitale kameraserie har været konsekvent populær siden midten af ​​90'erne. Disse digitale kameraer er nu kompatible med mange computere. De fleste kameraers drivere er inkluderet i operativsystemerne Windows XP og Windows Vista, så der er ikke behov for yderligere handling. Under andre operativsystemer eller særlige omstændigheder, hvor driveren ikke findes på systemet, kan det være nødvendigt med en smertefri driverinstallation til kameraet.

Trin 1

Sørg for, at kameraet og USB-kablet ikke er tilsluttet computeren under hele driverinstallationsprocessen, og luk alle kørende programmer eller applikationer for at undgå mulig interferens med installationen.

Trin 2

Indsæt cd-rom'en, der var inkluderet i kameraets originale kasse. Brug Windows Stifinder til at finde driveren til dit Cyber-shot digitale kamera på cd-rom'en. Filnavnet er "USBDRVEN.EXE."

Trin 3

Hvis du ikke kan bruge cd'en, skal du gå til Sony eSupport-webstedet og klikke på linket "Cyber-shot-kameraer" under fanen "Kameraer og videokameraer". Vælg "Drivere og software" under "Support efter type" i venstre side af skærmen, vælg derefter dit kameras model, og download driveren på den næste side.

Trin 4

Dobbeltklik på den lokaliserede eller downloadede USBDRVEN.EXE-fil for at starte installationsprocessen. Enig om at køre programmet og vælge et sted for at komprimere filen. Åbn den nye mappe, og dobbeltklik på ikonet Setup.exe.

Trin 5

Enig med instruktionerne på de følgende to InstallShield Wizard-skærme ved at klikke på "Næste", og lad guiden installere filerne. Genstart din computer, når du bliver bedt om at gøre det.

Installationen af ​​driveren skal være afsluttet, når computeren er genstartet. Slut dit kamera til computeren ved hjælp af USB-kablet.