Spøgelse i kirkegårdsreglerne

På en dejlig dag skal du sende børnene ud for at lege Ghost på kirkegården. Mens spillet hverken spilles på en kirkegård eller involverer spøgelser, er det et sjovt spil - en krydsning mellem tag og skjul - der får børn til at løbe rundt, le og interagere med hinanden. Penn State's The Better Kid Care Program siger, at fantasifuld leg hjælper med at øge børnenes perspektiviske færdigheder.

Hvor skal man spille?

Mens du kan spille spillet indendørs eller udendørs, er det meget mere behageligt og udfordrende at lege udenfor. Udpeg en baghave mellem huse eller et andet sted i nabohuset som legeområdet. Vælg et rum, der har mange steder at skjule.

Hvem kan spille?

For at spille er alt, hvad du skal vide, hvordan du gør, at løbe, skjule og tælle. Der skal være mindst tre personer til at spille spillet, men en større gruppe mennesker er sjovere end en mindre gruppe. Saml familien til at lege efter middagen, eller saml nabolagets børn til at lege sammen.

Start af spillet

Når du har valgt dit legeområde, skal du indstille en hjemmebase. Hjemmebasen er det område, hvor spillerne er “sikre”. Vælg en person til at være spøgelse - eller "det." Spøgelset vil stå på hjemmebasen, lukke øjnene og tælle højt til 12, mens alle andre løber og gemmer sig inden for legeområdet. Spøgelsen tæller ned ved tæller tiden - klokken 1, klokken 2 og så videre, indtil han eller hun når "midnat." Når midnat rammer, åbner spøgelset hans eller hendes øjne og begynder at jage efter de andre spillere.

At spille spillet

Når spøgelsen søger efter skjulte spillere, skal de andre spillere vende tilbage til hjemmebase uden at være mærket af spøgelsen. Ideelt set vil de andre spillere gerne nå hjemmebase uden at blive set. Når spøgelsen får øje på en anden spiller, kan han eller hun jage og forsøge at mærke personen helt til hjemmebase. Den, der enten er den første person, der er mærket af spøgelset eller er den sidste spiller, der vender tilbage til hjemmebase, bliver det næste spøgelse, og spillet begynder igen. Dette er blot en af ​​flere variationer af spillet.