Sådan sendes en SMS for at få en placering

Uanset om du kører, og du vil vide din placering, eller hvis du er ivrig efter at kende adressen på en lokal virksomhed eller retninger for at komme til den, tekstbeskeder eller SMS, kan det hjælpe dig med at få et svar. For nogle af disse tjenester skal du muligvis betale ekstra gebyrer ud over standardgebyrer for sms-beskeder, så det er vigtigt at tale med din mobiltelefonudbyder, inden du tilmelder dig tjenester eller telefonapplikationer.

Trin 1

Åbn "Ny besked" på din telefon for at oprette en tekstbesked. Hvis du søger efter rutevejledning, skal du indtaste "Fra" og derefter indtaste din aktuelle placering, som kan være lige så specifik som en gadenavn og by eller bare en by og stat. Indtast "til" og angiv derefter slutdestinationen.

Trin 2

Søg efter virksomheder i stedet for kørselsvejledning ved at indtaste virksomhedsnavnet samt byen og dens placering i tekstteksten. Hvis du ikke har et bestemt firmanavn, men er på udkig efter en bestemt type forretning i et givet område, som f.eks. Pizzeriaer, skal du indtaste "pizza" og derefter den by og stat, hvor du vil finde virksomheder relateret til pizza.

Trin 3

Find et kort over din aktuelle placering ved at indtaste "kort" i tekstbeskedteksten og derefter den gade, du er i øjeblikket, samt byen og staten.

Klik på "Send" og indtast "466453" for at sende din søgeforespørgsel via Google SMS. Klik på "Send" igen, og vent på dine resultater. Når du får besked om tekstbeskeder, skal du åbne dem for at se anvisningerne. Du modtager muligvis et link som et resultat, f.eks. Når du søger efter et kort. For at åbne linket skal du sørge for, at webbrowsing er aktiveret på din telefon og klikke på linket for at åbne det.