Sådan oprettes et spørgsmål og svar Database Reference Guide

En guide til spørgsmål og svar-database er en nyttig komponent til ethvert websted eller virksomhedsintranet. Svarene på mange ofte stillede spørgsmål kan offentliggøres online for at give besøgende eller ansatte adgang til svarene og undgå at bruge for meget tid på at håndtere kundeservice eller grundlæggende virksomhedsoplysninger. En person eller virksomhed kan til enhver tid oprette en sådan og vil gerne bruge et system, der giver dem mulighed for let at opdatere databasen, da der opstår mere ofte stillede spørgsmål, og svarene tilføjes.

Trin 1

Lav en liste over ofte stillede spørgsmål i tekstbehandlingsprogrammet. Inkluder information om virksomheden, produkter, tjenester og / eller hjemmesiden eller intranettet, hvor du vil offentliggøre spørgsmål og svar-databaseguiden.

Trin 2

Kopier listen over spørgsmål. Indsæt under den første liste. Indtast et svar på hvert af spørgsmålene. Kontroller dokumentet for stavning og nøjagtighed.

Trin 3

Kopier oplysningerne fra trin 1 og 2 til vinduet Normal eller WYSIWYG i softwareprogrammet til oprettelse af websider. Navngiv siden noget passende, såsom FAQ.html.

Trin 4

Anvend stilfunktioner efter behov på teksten på siden, såsom fed skrift for spørgsmålene for at få dem til at skille sig ud. Sørg for, at der er et mellemrum mellem hvert spørgsmål og svar i din database.

Trin 5

Opret et ankermærke ved siden af ​​det første spørgsmål i spørgsmåls- og svardatabasen. Link det første spørgsmål fra din liste oprettet i trin 1, nu øverst på websiden, til ankeret ved siden af ​​det første spørgsmål nederst på websiden.

Trin 6

Gentag trin 5 for hvert spørgsmål og svar i databasen.

Trin 7

Opret et anker øverst på siden. Opret et link "Tilbage til toppen" i slutningen af ​​det første spørgsmål, og link det til det øverste anker. Kopier og indsæt linket "Tilbage til toppen" i slutningen af ​​hvert spørgsmål i databasens referencevejledning.

Trin 8

Link FAQ-siden til din startside eller hovedside på dit websted.

Trin 9

Upload spørgsmål og svar-databasehenvisningsguiden til din webside eller intranet ved hjælp af dit FTP-softwareprogram.

Trin 10

Kontroller alle linkene på siden for at sikre, at de fungerer. Ret eventuelle ødelagte links, og udgiv siden igen ved hjælp af FTP-programmet.

Link din startside eller hovedside til den referenceside til spørgsmål og svar, du har oprettet.