Sådan får du Parallels 6 til $ 20

Parallels er temmelig god software, der lader dig nemt køre Windows-apps på Mac OS X. Den seneste version blev netop annonceret og er hurtigere end nogensinde med fuld 64-bit support, den sælger til 79, 99 dollar, hvilket ikke er en dårlig pris, men hvorfor betale mere når du ikke behøver at? Jeg kan godt lide en god aftale, så her er hvordan man får den nyeste version, Parallels 6, for $ 20 (godt faktisk $ 19, 99). Dette vil fungere indtil 30. september, når rabatten ikke længere tilbydes.

  • Find og køb Parallels 5 til Mac på Amazon for $ 39, 99
  • Udfyld rabatformularen $ 20 fra udvikleren (rabatkoden kommer med Parallels 5)
  • Gem din Amazon-kvittering, og registrer og aktiver Parallels på https://www.parallels.com/account/
  • Når Parallels 6 udgives (14. september), skal du gå tilbage til https://www.parallels.com/account/ for at få adgang til din gratis opgradering til Parallels 6

Det er alt der er til det! Denne aftale virker ved at udnytte Parallels Tech Guarantee, hvor det hedder, at hvis du køber et kvalificeret køb af Parallels 5 efter de støtteberettigede datoer (15. august 2010), får du en gratis opgradering til version 6, når den frigives:

Køb et kvalificeret Parallels Desktop 5 til Mac-produkt fra en autoriseret forhandler eller fra www.parallels.com fra den 15. august 2010, og du vil være kvalificeret til opgradering til Parallels Desktop 6 til Mac uden ekstra omkostninger, når den bliver tilgængelig den 14. september.
Gem din Parallels Desktop 5 til Mac dateret salgskvittering, registrer dit produkt og aktiveringsnøgle på https://www.parallels.com/account/ og hold din aktiveringsnøgle på et sikkert sted. Bogmærke denne side og kom tilbage, når Parallels Desktop 6 til Mac er blevet udgivet på dit sprog.

Fantastisk software til en fantastisk pris, kan ikke slå det.

Opdatering: Denne aftale er stadig aktiv, du har indtil 30. november 2010 at købe Parallels 5 og derefter få en gratis opgradering til Parallels 6. Dette er en god handel!

Her er datoperioden fra Parallels:

Kunder, der købte en detailboks eller download version af Parallels Desktop 5 til Mac eller Parallels Desktop Switch til Mac Edition fra en autoriseret forhandler mellem 15. august 2010 og 30. november 2010, skal proaktivt gøre krav på deres opgradering direkte med Parallels