Sådan konverteres digital kopi til DVD

For at konvertere en digital kopi af en videofil eller flere videofiler til DVD har du brug for et softwareprogram, der kan konvertere kopien eller kopierne til et ISO-billede, gemme det på din harddisk og derefter brænde billedet til en DVD. I tilfælde af DVD-brænding er et ISO-billede et digitalt billede, der består af videodata samt andre data, såsom titler og kapitler. Der findes mange programmer til dette formål (se ressourcer).

Trin 1

Download et program, der er i stand til at konvertere en digital kopi af en video til et DVD-brændbart format (et ISO-billede) og derefter overføre det til en DVD (Se ressourcer).

Trin 2

Installer og start videokonvertering / DVD-brændingsprogram på din computer.

Trin 3

Indlæs den digitale kopi af videoen eller videoerne i konverteringsprogrammet. For at gøre det skal du gå til menuen "Filer" og se efter et menupunkt, der læser "Tilføj video", "Importer video" eller lignende. Gennemse den fil, du vil tilføje, og klik på "Åbn". Hvis du vil åbne flere videofiler til kompilering i en film, skal du holde "CTRL" nede og klikke på filerne.

Trin 4

Vælg dine brændemuligheder, hvis konverterings- / brændingsprogrammet giver dig mulighed for at gøre det. I de fleste tilfælde skal du holde indstillingerne som standard. Ellers kan du justere DVD-lagringsstørrelsen (4,3 GB er standard), formatet (NTSC for USA, PAL for Asien og Europa) og kvaliteten (lavere kvalitet for mere effektiv pladsudnyttelse, højere kvalitet for et større billede. )

Trin 5

Føj titler og kapitler til din DVD, hvis du sammensætter mange videoklip til en film, og hvis dit konverterings- / brændingsprogram giver dig mulighed for at gøre det. Få adgang til denne funktion gennem et menupunkt eller en rude med titlen "Titler og kapitler" eller lignende.

Trin 6

Vælg mappen på din harddisk, hvor du ønsker, at ISO-billedet skal gemmes midlertidigt, før det brændes på DVD'en. Få adgang til denne funktion gennem et menupunkt med titlen "Destinationsmappe" eller lignende. Du kan beholde ISO-billedfiler efter konvertering og brænding, hvis du ønsker at oprette flere DVD'er fra dem i fremtiden, men vær opmærksom på, at de optager plads på din harddisk.

Klik på "Brænd", "Opret" eller lignende.