3 tips til at reducere brug af højcelledata på iPhone med iOS 9

Mens nogle brugere har problemer med cellulære data, der slet ikke virker iOS 9 med bestemte apps, oplever et andet sæt iPhone brugere det modsatte problem med for stort mobilt datakonsumtion efter opdatering af deres iPhones til iOS 9 . I betragtning af at de fleste brugere ikke har ubegrænsede dataplaner, kan tunge cellulære dataforbrug føre til overførselsafgifter ganske hurtigt, men heldigvis er der nogle nemme tilpasninger, der kan gøres for at løse den sultne mobil dataappetit på iOS 9 på iPhones.

Hvis du oplever unormalt høj celledataanvendelse efter opdatering til iOS 9, skal du foretage nogle ændringer som beskrevet nedenfor, og afhjælpe problemet.

1: Deaktiver Wi-Fi-assistent for at reducere brug af mobildata

Wi-Fi-hjælp bruger automatisk celledata, når en wi-fi-forbindelse er dårlig, selvom iPhone er tilsluttet et lokalt trådløst netværk. Dette er fantastisk, fordi din internetoplevelse er mere pålidelig, men det er ikke så stor, fordi det betyder, at du uden tvivl vil bruge flere cellulære data, hvis du er på et cruddy wi-fi-netværk. Løsningen er at slukke for dette:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Cellular"
  2. Rul hele vejen til bunden og find "Wi-Fi Assist" og skift det til OFF-positionen

Wi-Fi Assist alene er henført til usædvanlig tung mobil dataforbrug med iOS 9, men det er på ingen måde den eneste synder.

2: Sluk iCloud Drive Cellular Data Use

iCloud Drive er en rigtig god tilføjelse til iOS 9, men hvis du bruger det ofte og har masser af filer, der går frem og tilbage, kan det være ret data sultent. Slukning af dette vil hjælpe:

  1. Gå til appen Indstillinger og vælg "iCloud"
  2. Gå til "iCloud Drive" og skift "Brug mobildata" til OFF-positionen

Hvis du slår det fra, betyder det bare, at du skal oprette forbindelse til et wi-fi-netværk for at overføre filer og data mellem iPhone og iCloud Drive.

3: Deaktiver baggrundsappdatering for at stoppe baggrundsdatabasebrug

Background App Refresh er en funktion, der er teoretisk nyttig, fordi det giver apps mulighed for at opdatere sig selv i baggrunden, når de ikke er aktive, ligesom programmer fungerer på en stationær computer som OS X eller Windows. Men i praksis fører det ofte til for meget batteriforbrug, og hvis baggrundsapplikationerne tapper ind i data, finder du også, at de kan være ravenøse til celledataplaner. Bare sluk for dette:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" efterfulgt af "Opdatering af baggrundsapps"
  2. Skift topskifteren til OFF-positionen (dette vil påvirke alle de apps, der er angivet nedenfor, ikke nødvendigt at ændre dem individuelt)

Mindre dataforbrug, og du kan også opdage, at din iPhone kører iOS 9 for at udføre hurtigere og har en bedre batterilevetid også. Ikke ligefrem en dårlig afvejning!

Yderligere tips til nedskæring af højcelledataanvendelse

Du kan gå videre, hvis du virkelig ønsker at sætte din cellulære dataanvendelse på en diæt ved at foretage yderligere justeringer:

  • Forhindre visse apps fra at have mobil dataadgang overhovedet på iPhone, nyttigt, hvis en eller to bestemte apps er de identificerede data hog
  • Sluk cellular data på iPhone helt, hvis du virkelig er i klem og allerede over din mobilplan grænse
  • Skift den cellulære datahastighed fra LTE til 3G eller 2G Edge for at bruge færre data ved at gøre tingene downloade langsommere på mobilen, ved at anvende en hastighedsgrænse af sorter (Bemærk, at der ikke er en datagrense, men det er bare langsommere)
  • Sluk automatisk appopdateringer og downloads i iOS

Alle disse tip bør virkelig hjælpe med at skære ned på dataforbruget, hvis du har opdaget det at være lidt overdrevet siden opdatering til iOS 9.

Hvor høj den anvendte cellulære data synes at variere pr. IPhone-bruger, de netværk, de bruger, de apps, de har, og hvad de gør med deres iPhone generelt. For et eksempel på højere cellulær data brug er her min egen dataplan fra lørdag morgen til mandag aften, hvor 1, 3 GB data blev forbrugt, gør ikke noget usædvanligt, bare normale ting på iPhone 6S. Men på grund af Wi-Fi Assist-funktionen blev en god mængde af de 1, 3 GB data aflastet på den cellulære forbindelse, da Wi-Fi-forbindelsen var mindre kapabel.

Det er temmelig tungt til brug i lige under en fire dages periode, og for brugere med en normal mobilplan kunne de hurtigt spise gennem deres tildeling. Selvfølgelig, hvis du stadig har en eftertragtet og gammel ubegrænset dataplan som jeg gør, kan du ikke være ligeglad med noget af dette, så lad din iPhone spise data, som om der ikke er nogen i morgen, hvis du vil. Men for de fleste brugere med målte dataplaner kan nogle ændringer ændre overførselsafgifter og uventede mobilregninger.

Kender du til andre løsninger til afhjælpning af det cellulære dataforbrugsproblem med iOS 9? Lad os vide i kommentarerne!