Sådan overlejres et billede på et andet i maling

Billedoverlay er en proces, hvor du placerer et billede oven på et andet billede. Det er en standardfunktion til de fleste billedredigeringssoftware. Men med Paint er processen lidt anderledes. En grundlæggende fotoredigeringsapplikation, Paint har ikke en indbygget billedoverlay-funktion. I stedet skal du manuelt indsætte et billede oven på et andet for at udføre denne opgave. Bemærk, at du muligvis har brug for administrative rettigheder for at udføre denne opgave.

Start Microsoft Paint fra menuen Start eller genvej på skrivebordet.

Klik på fanen "Filer", og vælg "Åbn". Gennemse for at navigere til det første billede, som du bruger til billedoverlay. Klik på billedet, og tryk på "Åbn".

Klik på "Vælg" -værktøjet (rektangelikon med stiplede linjer). Træk for at tegne en stiplede linjeramme omkring den del af billedet, som du vil lægge på et andet billede. Højreklik og vælg "Kopiér" i genvejsmenuen.

Naviger tilbage til fanen "File", og vælg "Open". Gennemse for at navigere til det andet billede. Klik på billedet, og vælg "Åbn".

Højreklik et vilkårligt sted på billedet, og vælg "Sæt ind" i genvejsmenuen. Det forrige billede vises øverst på det andet billede. Brug musen til at flytte rundt på det øverste billede og placere det på den ønskede placering.

Klik på knappen "Gem". Skriv et filnavn, og vælg "Gem" for at afslutte opgaven.