Sådan sendes penge med Amazon

Amazon er typisk forbundet med at modtage varer i stedet for at sende dem; virksomheden steg frem ved at etablere sig som en førende inden for online markedsplads og tilbyde bøger, musik og et utal af andre produkter. Du betaler for dine varer og modtager dem i posten kort derefter. Amazons "Amazon Payments" -tjeneste fortsætter traditionen med at sende penge, men det udelader behovet for at købe varer. Mere af en mellemmand og pengeoverførselstjeneste end noget andet, du kan sende penge med Amazon Payments til nogen med en e-mail-adresse, mobiltelefonnummer eller Amazon-konto.

Trin 1

Åbn en webbrowser, og naviger til Amazon Payments-webstedet på betalinger.amazon.com.

Trin 2

Log ind på din Amazon-konto. Opret en ny, hvis du ikke allerede har en.

Trin 3

Klik på fanen "Send penge" øverst på siden.

Trin 4

Indtast modtagerens e-mail-adresse, Amazon-alias eller mobiltelefonnummer i feltet "Modtager:".

Trin 5

Indtast det beløb, du vil overføre, i amerikanske dollars i feltet "Beløb:". Overførslen skal være mindst $ 1.

Trin 6

Klik på alternativknappen ved siden af ​​enten "Varer / tjenester" eller "Kontant forskud" for at angive, hvilken type betaling du foretager. Varer og tjenester påfører typisk ingen ekstra bankgebyrer, men Amazon advarer om, at banker nogle gange opkræver ekstra for kontantforskud.

Trin 7

Tilføj en note i feltet "Valgfri note", hvis det ønskes, og klik derefter på "Fortsæt". Du føres til siden med betalingsmuligheder.

Trin 8

Klik på alternativknappen ud for den betalingsmulighed, du vil bruge; du kan finansiere overførslen med din Amazon-kontosaldo eller give Amazon tilladelse til at trække midlerne fra en bankkonto eller et kreditkort, som du tidligere har bekræftet hos virksomheden. Hvis du har bekræftet flere kort eller konti, skal du vælge det, du vil bruge via en rullemenu.

Trin 9

Klik på "Fortsæt".

Gennemgå transaktionsoplysningerne, og klik på "Send" for at afslutte afsendelsen af ​​pengene med Amazon.