Sluk "My Photo Stream" for at frigøre 1GB + plads i iOS

Photo Stream er uden tvivl en nyttig del af iCloud for dem med flere iOS-enheder, men det har en funktion, der ofte går ubrugt, hvilket kan spilde din dyrebare lille iOS-enhedskapacitet. Denne kærlighed eller had-funktion er albumet "My Photo Stream", det er aktiveret som standard og har til hensigt at automatisk synkronisere dine seneste 1000 billeder mellem dine iOS-enheder eller til en Mac med iPhoto. Det lyder godt, ikke? Det er, hvis du har en håndfuld enheder og ønsker, at de seneste fotos automatisk synkroniseres mellem din iPhone, iPad og Mac. I disse multi-enhedssituationer vil du smil gerne Apple-promo-billedet af funktionen, da det sømløst synkroniserer dine billeder frem og tilbage:Men hvad nu hvis du bare har en enkelt iPhone (eller iPad, iPod touch), og du behandler det som et standard digitalkamera, enten manuelt at overføre fotos til en computer eller automatisk bakke billederne op til skyen med en anden tjeneste som Dropbox? Det er netop, når funktionen My Photo Stream bliver en gener. Dette problem med "My Photo Stream" overses ofte, men i stedet for blot at kopiere de seneste 1000 fotos til iCloud kopierer My Photo Stream faktisk de 1000 billeder og sætter en nøjagtig kopi af dem i deres eget album på samme enhed, i appen Fotos. Ja, du læser det korrekt, hvis "My Photo Stream" er aktiveret på din iPhone, og du bruger iPhone (eller iPod eller iPad) til fotografering, har du sandsynligvis 1000 duplikatbilleder, der sidder på enheden og spilder ca. 1 GB eller mere af kapacitet. Brugere med 64GB iPhone-modellen kan ikke bekymre sig meget, men dem med 16GB eller 32GB kapaciteter mærker ofte klemmen og forsøger ofte at frigøre så meget plads som muligt, og derfor kan det være en god funktion at deaktivere.

For det første vil du sikkert se, hvor meget plads, "My Photo Stream" forbruges på din enhed, ved at tjekke brugen:

  • Åbn Indstillinger og gå til "General"
  • Vælg "Brug" og vælg "Billeder", se efter "My Photo Stream" indstillingen

Hvis du bruger din iPhone, iPad eller iPod touch som dit primære kamera, og du ikke har billeder synkroniseret fra en anden enhed, skal du ikke blive overrasket, hvis størrelsen svæver med 1 GB eller lidt mere. Yup, 1 GB dobbeltbilleder. Lad os slippe af med det.

Sluk "My Photo Stream" og Slet fotoalbumet for Duplicate Images

  1. Åbn indstillinger og gå til "Fotos & kamera"
  2. Skift "My Photo Stream" til OFF-positionen
  3. Bekræft, at du vil slukke for My Photo Stream og slette albumet My Photo Stream

Giv det et øjeblik at fuldføre, da sletning af 1 GB data tager et sekund eller to. Når du er færdig, skal du gå tilbage til Billeder og album, og albummet "My Photo Stream" vil blive fulgt sammen med alle sine duplikater. Du kan også dobbelttjekke brug for at bekræfte, at pladsen er blevet genvundet.

Det er vigtigt at forstå, hvad der deaktiverer funktionen "My Photo Stream":

  • Sletter "My Photo Stream" -albummet og fjerner alle de duplikatbilleder fra iPhone, iPad eller iPod touch
  • Forhindrer, at de 1000 nyeste billeder automatisk synkroniseres med andre iOS-enheder eller iPhoto på en Mac
  • Forhindrer direkte Finder adgang til Photo Stream ved hjælp af søgetypet trick

På den anden side har deaktivering af "My Photo Stream" ikke nogen indflydelse på nogle andre Photo Stream-funktioner, som fx:

  • Du kan stadig bruge de fleste Photo Stream-delingsfunktioner, herunder lave nye streams, dele og kommentere eksisterende billedstrømme med venner, familie og andre iOS-brugere.
  • Du kan stadig bruge Photo Stream til at oprette offentlige websteder med billeder fra din iOS-enhed

Fordi vi ønsker at spare 1GB + kapacitet, er det ønskeligt at deaktivere denne funktion. På den anden side, hvis du kan lide den automatiske synkroniseringsfunktion og bruger den regelmæssigt, vil du ikke gerne gøre det. Ved, hvad du bruger, og ved hvad du ikke behøver, er der ingen universel passende indstilling til denne funktion, men ideelt set kan Apple forbedre det lidt for at gøre det dobbelte billedproblem ikke-eksisterende.

VENTE! Er du en Mac-bruger? Hvis du har iCloud aktiveret med Photo Stream på OS X, og du også manuelt kopierer dine billeder til computeren, kan du også miste tonsvis af diskplads til at duplikere fotos også. Her er hvordan man håndterer det til OS X og muligvis frigør plads på dit skrivebord eller laptop, i vores skriftlige eksempel var det over 18 GB (!) Genoprettet ved at slukke for funktionen.