Sådan registreres en Apple iPad

Apples iPad-tablet tilbyder flere anvendelser i din husstand eller forretning. For at bruge en skal du registrere enheden hos Apple. Selvom registrering ikke er påkrævet for at bruge din iPad eller for at drage fordel af din garanti, hvis den er brudt, tilbyder den dig nogle ekstra beskyttelser, hvis din iPad går tabt eller stjæles og senere gendannes. Det hjælper også Apple med at holde dig opdateret med de nyeste softwareopdateringer og produktudgivelser i iPad-linjen. Registrering af din iPad er en nem proces og tager kun et par minutter online.

Indtast registreringsoplysningerne under den indledende opsætning af din iPad, når du først slutter din iPad til din computer. Hvis du glemmer at registrere dig, skal du gå til Apples produktregistreringswebsted (fuldt link i ressourcer). Vælg din placering og dit foretrukne sprog. Alternativt kan du registrere din iPad i en Apple-butik.

Indtast dit Apple-id og din adgangskode. Hvis du ikke har en Apple-konto, skal du oprette en på denne skærm. Angiv dit navn, adresse, e-mail-adresse og telefonnummer, inden du angiver en adgangskode.

Vælg, at du registrerer et produkt, og klik på "Fortsæt".

Vælg "iPad" fra kategorilisten samt produktlinjelisten. Angiv den type iPad, du registrerer, før du klikker på "Fortsæt".

Indtast din iPads serienummer. Den nemmeste måde at finde nummeret på er at se på bagsiden af ​​iPad'en, hvor nummeret er trykt under produktoplysningerne.

Angiv, hvordan du vil bruge dette produkt, og hvor du bor, og klik på "Fortsæt" for at fuldføre din iPad-registrering.

Tips

Hvis din computer ikke oprindeligt registrerer din iPad, når du tilslutter enheden, skal du sikre dig, at den nyeste version af iTunes er installeret. Din iPads serienummer kan også findes ved at slutte iPad til din computer og se på enhedens skærm i iTunes.