Hvad er fordelene ved Internet Control Message Protocol?

Computernetværk giver ubegrænset brug af nutidens samfund. En netværksadministrators ansvar består i altid at kunne spore et problem, når det sker på netværket. For at udføre deres job effektivt stoler de på en lang række værktøjer og ekspertise. Et sådant værktøj er ICMP-protokol. Denne protokol er integreret med IP-protokol, som er den grundlæggende sammensætning af et netværk og gør det muligt at sende anmodninger og sende oplysninger tilbage til administratoren.

Diagnostisk værktøj

ICMP-protokol hjælper netværksadministratorer ved at hjælpe dem med at diagnosticere netværksproblemer. De fleste problemer, der opstår, som serverafbrydelser eller computerfejl, bestemmes med to nyttige kommandoer. Disse kommandoer er PING og TRACERT. En administrator bruger PING til at sende en anmodning fra den lokale computer, han bruger, til en anden computer eller server. Denne anmodning rejser over hele netværket, og når den når den anden maskine, sendes et svar tilbage til den originale computer, hvor administratoren ved, at kommunikationen blev modtaget. TRACERT udfører den samme funktion som PING. Dette værktøj viser den sti, som anmodningen tager over hele netværket, så administratoren kan se, hvor sammenbruddet på netværket opstod.

Netværkshastighed

Netværkshastighed giver brugerne den adgang på forespørgsel, som de har brug for for at udføre deres opgave på netværket eller internettet. Mange gange løber administratorer ind i situationer, hvor brugerne klager over internetsider såvel som netværksressourcer, der tager for lang tid at indlæse. ICMP-protokol giver administratorer muligheden for at sende tidsbestemte anmodninger på tværs af netværket, hvilket bestemmer, om netværket har en flaskehals, der bremser adgangen. De mest acceptable tidsspænd kommer tilbage under 100 millisekunder; noget mere normalt betegner et problem enten på netværket eller den ressource, en bruger forsøger at få adgang til. Denne type afmatning kaldes langsom gennemstrømning.

Netværkslag

Hvert netværk har flere lag, der faktisk udgør hele netværket, fra de computere og servere, der fungerer på netværket, til selv de brikker, du ikke ser - som Netværkslaget, som hjælper ICMP-protokollen med at fungere. Netværkslaget bygger rygraden på Internettet og alle netværk, der overfører enhver form for dataforespørgsler. Da netværkslaget spiller en så vigtig del af netværket, giver ICMP-protokollen kørsel på dette lag protokollen mulighed for at opdage problemer, der opstår, og hjælper med at spore kilden, så administratoren kan rette problemet / problemerne med det samme.