Beta 3 af macOS High Sierra 10.13.1 Udgivet til Testing

Apple har udgivet beta 3 af macOS 10.13.1 High Sierra til brugere indskrevet i beta test programmer.

De, der er berettiget til at modtage beta system software opdateringer til macOS, kan finde opdateringen tilgængelig nu via sektionen Mac App Store Updates.

Beta bygger på MacOS High Sierra 10.13.1, der sandsynligvis fokuserer på fejlrettelser, sikkerhedsopdateringer og forbedringer af funktionerne, men omfatter også støtte til hundredvis af nye emoji-ikoner, herunder et tørklæde, en pindsvin, en skægget person, en vampyr, en jeg elsker Du gestus, avocado, tærte, zebra, formue cookie, en pixie, opkastning ansigt, en dinosaur, flere kønsneutrale emojis, broccoli og meget mere. Hver af de nye emoji ikoner er inkluderet i iOS og watchOS betas også.

Formentlig vil den eventuelle udgivelse af macOS High Sierra 10.13.1 afhjælpe nogle af de forskellige rapporterede problemer med macOS High Sierra. Selv om en tidslinje ikke er kendt, frigiver Apple typisk flere beta-builds, før der udgives en endelig version, så det ville være rimeligt at forvente en endelig bygning på 10.13.1 i de kommende måneder.

Separat er iOS 11.1 beta 3 også tilgængelig til testformål for både udvikler og offentlige beta brugere sammen med beta 3 af watchOS 4.1 og tvOS 11.1.