Sådan oprettes et gratis interaktivt websted

Gratis webhosting-tjenester giver uerfarne webbygere mulighed for at udforske de muligheder, som det at eje et websted kan tilbyde. Disse webhosting-tjenester giver den enkelte mulighed for at oprette et interaktivt websted gratis. Webstedsbyggeren kan uploade et simpelt websted med grafik, tekst, hyperlinks, et webstedsbaseret e-mail-program og fora. Ved at oprette et interaktivt websted kan du bruge hjemmesidens gratis webbuilding-værktøjer til at forbinde dig med webstedsbesøgende og lade besøgende oprette forbindelse til hinanden.

Trin 1

Find et webhost, der tilbyder gratis websteder. Flere webhosting-virksomheder tilbyder gratis webhosting-tjenester, såsom web.com, freehostingcloud.com og ultimatesitehost.com. Webhosting-biblioteker giver oplysninger, der giver kunderne mulighed for hurtigt at sammenfatte fordelene ved nogle af internettets mest populære gratis websteder. Oplysningerne inkluderer anmeldelser af siderne samt data om ledig plads på hvert websted, websteds scripting, og hvorvidt hvert webhost placerer deres annoncer på klienters gratis websteder.

Trin 2

Vælg et webhost, der indeholder de ønskede indstillinger, og tilmeld dig webhost. Indsend kontaktoplysninger, og udfyld webhostens sikkerhedsgodkendelse. Underskriv aftalen, og vælg et bruger-brugernavn og en adgangskode.

Trin 3

Vælg et domænenavn til det gratis interaktive websted. Vælg en skabelon til webstedet fra de skabelonindstillinger, som webhost tilbyder.

Trin 4

Opret webstedsfiler / sider. Kortlæg webstedet, så websiderne udfylder og supplerer hinanden. Indsæt grafik og tekst på hver side. Indsæt hyperlinks på siderne for at oprette krydslinks mellem webstedets sider såvel som links til andre lignende sider. Giv ejere af andre websteder besked om, at du har oprettet et link til deres websted, og anmod om, at de også linker til dit websted for at bringe dit websted til flere besøgende.

Trin 5

Upload forumværktøjet til dit websted for at give besøgende mulighed for at chatte med hinanden, stille spørgsmål og give de ønskede oplysninger.

Føj e-mail-værktøjet til dit websted for at give dig mulighed for at sende e-mails ved hjælp af dit domænenavn som din e-mails domæneadresse og tillade dit websteds besøgende at kontakte dig direkte via dit websted.