Mediens indflydelse på regeringen

Fra lovgiveren tweets under State of the Union-tale til reality-tv-programmer med politiske tungvægte, medier fortsætter med at påvirke, hvordan amerikanerne reagerer og reagerer på regeringen på måder, som underskriverne af forfatningen aldrig havde forestillet sig. Borgere, lovgivere og andre embedsmænd, der har stærke mediekendskabskompetencer, har en fordel i udformningen og gennemførelsen af ​​vellykkede politiske initiativer.

Indstilling af dagsorden

En af de stærkeste medieeffekter på borgere og lovgivere er dagsordensindstilling, som er en teori, der forbinder mængden og typen af ​​nyhedsdækning af et bestemt emne til opfattelsen af ​​emnets betydning. Sagt på en anden måde, medier fortæller ikke enkeltpersoner, hvad de skal tænke, men snarere hvad de skal tænke på, ifølge forskere og professorer Maxwell Combs fra University of Texas og Donald Shaw fra University of North Carolina i Chapel Hill. Agendaindstilling former den offentlige mening, og lovgivere, hvis de ønsker at blive genvalgt, skal være lydhøre over for deres vælgere; borgere og lovgivere er mere tilbøjelige til at kvæle for politisk handling i de spørgsmål, som medierne mest dækker.

Indramning

Indramning er, hvordan medierne former en nyhedshistorie med inkludering eller udelukkelse af information eller vægt på bestemte punkter eller mennesker. Medieramme påvirker typen af ​​svar fra lovgivere og borgere. For eksempel afhænger borgernes opfattelse af, hvordan regeringen reagerede på finanskrisen i 2008, om disse handlinger blev betragtet som en "redning" eller en "redningsplan". Disse opfattelser påvirker i høj grad et spørgsmåls chancer for at modtage regeringshandlinger såvel som en lovgivers udsigter til genvalg.

Underholdning

Mens mediernes flugtfunktion er mere forbundet med film og tv end politik, øges underholdningens rolle i udformningen af ​​politiske opfattelser og handlinger. For eksempel har Comedy Centers "The Daily Show" vist sig at øge den politiske bevidsthed hos enkeltpersoner, der vurderer sig selv som usandsynlige at deltage i den politiske proces, ifølge Xiaoxia Cao, en forfatter og forsker fra Annenberg School for Communication. Lovgivere og embedsmænd drager fordel af underholdningskilder, som Comedy Centers "The Colbert Report", for at nå ud til vælgere og skaffe penge. Demokrater, der optrådte i "The Colbert Report", var i stand til at øge pengeindsamlingen med 44 procent efter deres optræden, ifølge MSNBC.com.

Forbindelse og adgang

En af de mest spændende, men alligevel ikke helt udnyttede, medieindflydelser på regeringen er sociale medier. Facebook, Twitter, YouTube og andre sociale mediesider øger både tale og adgang til information, hvilket påvirker, hvordan borgerne reagerer på regeringen, og hvordan politiske embedsmænd nærmer sig deres job. F.eks. Tog dagen før sin tale om Union of State i 2011 præsident Barack Obama spørgsmål fra borgerne via YouTube. Lovgivere og borgere, der bruger sociale medier til at uddanne eller fortaler, kan omgå traditionel medieportal, hvilket øger antallet af stemmer og perspektiver i enhver politisk debat.