Innovage LCD Touch Panel telefoninstruktioner

Innovage LCD Touch Panel Phone indeholder funktioner som et nattlys, der tændes og slukkes, en højttalertelefon og opkaldsidentifikationsfunktioner. Opkaldsidentifikationsfunktionen giver dig mulighed for at gennemgå de telefonopkald, du har modtaget, og ringe tilbage til folk, hvis du ikke i øjeblikket husker telefonnummeret. Berøringspanelet indeholder store nummertaster til at hjælpe mennesker med nedsat syn. Det større LCD-display øverst på telefonen lader synshandicappede læse opkaldsidentifikationsnumre og navne, fordi de er større end på normale telefoner.

Trin 1

Kontroller din telefon for at sikre, at den er konfigureret korrekt. Åbn telefonens bagside ved at trykke fingerspidsen på det lille håndtag, der åbner batteriområdet. Batteridækslet kommer af i din hånd. Indsæt tre "AAA" -batterier bag på telefonen, så du kan bruge nattelysfunktionen. Sæt batteridækslet på igen ved at skubbe det ind i batteriområdet og klikke det på plads med fingrene. Tilslut telefonen til telefonstikket ved at slutte den ene ende af ledningen til telefonen og en anden ende til stikket på væggen. Tilslut håndsættet til telefonen ved at stikke enden af ​​den ene ende af den krøllede telefonledning til håndsættet og den anden ende i siden af ​​telefonen. Lyt til klartonen ved at trykke på højttalertelefonen eller løfte håndsættet for at sikre, at din Innovage LCD-berøringspaneltelefon er tilsluttet.

Trin 2

Gennemgå opkald, du har mistet. Brug op- og nedpilene på Innovage LCD-berøringspaneltelefonen til at se opkalds-id-telefonnumre.

Trin 3

Brug nattelyset til at se Innovage LCD-berøringspanel i mørke. Skub kontakten på fronten af ​​panelet for at tænde nattelysfunktionen. Skub kontakten til slukket position for at slukke for nattelivet.

Trin 4

Juster lydstyrken på din højttaler ved at vælge den ønskede højttalerlydstyrke. Tryk en gang på håndfri knappen, og tryk på knappen "Slet". Vælg en lydstyrke fra en til fire.

Trin 5

Tryk på hold-knappen på forsiden af ​​din Innovage LCD-berøringspaneltelefon. Dette aktiverer ventefunktionen, når du er i gang med et opkald, og det giver musik mulighed for at spille, mens nogen er i venteposition. Holdmusikken er indbygget i telefonen og afspilles automatisk, når du trykker på hold.

Gem et telefonnummer som et VIP-nummer på din Innovage LCD-berøringspaneltelefon. Tryk på Set og gem, når et vigtigt nummer kommer ind på din opkaldsidentifikation. Dette gør det sværere at slette telefonnummeret ved et uheld.