Sådan slettes Iexplore.exe Virus

Iexplorer.exe er en fil, der bruges af Windows-operativsystemet til at hjælpe med at køre Internet Explorer. Men hvis filen er blevet korrupt eller overtaget af en malware-fil, skal du rette dette problem ved at stoppe filen i at køre på computersystemet. Dette skyldes, at filen begynder at bremse hele computersystemet. Denne proces er en relativt hurtig procedure.

Hold "ctrl", "alt" og "delete" nede, og kig derefter gennem alle de processer, der kører i Windows Jobliste. Hvis du ser iexplore.exe, skal du vælge den og klikke på "Fjern".

Afslut Windows Jobliste, og klik derefter på "Start" og "Kør". Hvis du bruger et Windows Vista- eller Windows 7-operativsystem, skal du holde "Windows" -knappen og "R" nede for at starte "Kør" -vinduet.

Skriv "MSCONFIG", og klik på "OK". Fravælg "Load Startup Items" fra menuen, klik derefter på "OK", og genstart computeren.

Klik på "Start", "(Min) computer" og dobbeltklik på mappen "C:". Herfra skal du vælge "Programfiler" og derefter "Internet Explorer". Se gennem Internet Explorer-vinduet efter "iexplore.exe." Højreklik på fillisten, og tryk på "Slet" for at slette filen fra computeren.