iPhone skærm skiftede sort og hvid pludselig ?! Her er Fix

Har du nogensinde opdaget din iPhone til pludselig at være sort / hvid skærm? Hvis dette er sket med dig, så tilsyneladende ude af det blå, viser iPhone-skærmen ikke længere farve, og i stedet står alt i sort / hvid-tilstand. Dette er temmelig usædvanlig omstændighed, men det kan ske, og jeg har for nylig løst dette nøjagtige problem for en slægtning. Så hvis din iPhone-skærm er slået sort / hvid, viser vi dig, hvad der skete, og hvordan du løser det.


Lad os først forstå, hvad der sker: Din iPhone-skærm vises som sort og hvid, fordi gråtonerindstillingen er tændt, hvad enten det er intentionelt eller ej. Grayscale-tilstand i iOS striper farverne ud af skærmen, det er en tilgængelighed og har mange gyldige anvendelser for brugere, især hvem der er farveblind eller har synsproblemer. I tilfælde af at jeg oplevede, hvor gråtonetilstanden blev utilsigtet tændt, blev indstillingen på en eller anden måde slået til i personlommen, ligesom hvordan folk ofte ved et uheld kan sidde fast i zoom-tilstanden på iPhone. I tilfælde af at telefonen sidder fast i sort / hvid, har denne zoom-mode gestus normalt et filter sæt til gråtonetilstand. Vi vil komme rundt for at ændre det på et øjeblik.

Fastgør en iPhone fast i sort / hvid-tilstand

Lad os slukke for sort / hvid-tilstand for at vende tilbage til det farvedisplay, du forventer at se:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  2. Skift kontakten til "Gråskala" til OFF-positionen

Denne ændring vil være øjeblikkelig, med gråtoner fra iPhone vil afslutte sort / hvid-tilstand, og du kommer tilbage til et farvedisplay.

Kontrol af gråtonerzoomfiltre

For hurtigt at kontrollere, om zoomfilteret er årsagen; dobbeltklik på skærmen med tre fingre. Hvis iPhone zoom-gråtonerfilteret er aktiveret, vil det lukke ud af zoom-tilstand og lukke ud af gråtonetilstand.

Lad os nu slukke for gråtonet zoomfilter:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  2. Vælg "Zoom", og tryk derefter på "Zoom filter" og vælg "None"
  3. Afslut fra indstillinger som normalt

Alternativt kan du bare deaktivere zoom-tilstand, og du behøver ikke bekymre dig om at blive fast i zoom eller ved et uheld at aktivere gråtonerfilteret, men det er op til dig.

Hvis du ikke kan huske at aktivere gråtonetilstand eller aktivere filteret, spekulerer du sikkert på, hvordan begyndte det at begynde med? Nå, mange brugere slår jævnligt funktionerne på. Måske blev det tændt i lommen, måske har en anden skiftet indstillingen (som et barn eller en prankster), eller måske gjorde du det selv, når du tog sovende piller og bare ikke husker det. Anyway, du er god til at gå nu, så nyd farveskærmen i iOS igen.