Hvad er formålet med en TV Converter Box?

Konverterbokse er blevet vigtige i kølvandet på skiftet til digital transmission. I det væsentlige, hvis den type signal, som dine tv-udsendelser udsendes i, ikke er et, som dit tv-apparat modtager, skal du bruge en slags konverterboks til at konvertere signalet. Dette kan være en digital-til-analog konverterboks eller en kabel-tv-konverterboks. Der er flere grunde til, at du muligvis har brug for en af ​​disse enheder.

Digital vs. analogt tv

Tv-stationer skiftede fra analog til digital udsendelse i juni 2009. Det betyder, at tv-signaler, der sendes over luften og modtages via antenne, skiftes til et digitalt signal, der, selvom det er mere effektivt, ikke fungerer, hvis du har et analogt tv. Mange mennesker valgte at få nye tv'er op til kontakten, især da flere og flere modeller af fladskærms-tv blev tilgængelige på omtrent samme tid, og fordi high definition-tv også blev populære. Men for dem, der endnu ikke har skiftet og stadig bruger et analogt tv, kan de få en digital tv-modtager / konverterboks og, hvis den ikke allerede er på plads, en antenne til at se tv.

Måder at modtage tv-shows på

De, der modtager tv fra et kabel-tv-firma eller en paraboludbyder, er upåvirket af forandringen, da deres tv-signal ikke udsendes over luften. En anden måde at modtage tv-shows på er via Internettet. Der er konverterbokse, såsom Roku- eller Boxee-bokse, der konverterer internet-tv og andre internetvideoer, så de kan vises på et tv-apparat.

Konverter mod tuner

Den digitale tv-konverter kaldes undertiden en HDTV-konverter. Dette er ikke det samme som en HDTV-tuner. En konverter, en relativt billig enhed, konverterer over-the-air digitale signaler til analoge signaler, der bruges af ældre analoge tv'er. En HDTV-tuner er dyrere, og den udsender et digitalt signal, der skal bruges af et digitalt tv. Nogle tunere har både digital og analog udgang, hvilket betyder, at de teknisk set både er en konverter og en tuner.

Sådan installeres

Du skal have en antenne, der modtager tv-signaler. Afhængigt af hvor dit hjem er placeret med hensyn til de nærmeste tv-stationers udsendelsestårne, skal du muligvis bruge en antenne på taget eller bare oven på eller i nærheden af ​​dit tv. Tilslut et koaksialkabel til antennen og den anden ende af det til dit indgangsstik på bagsiden af ​​digital-tv-konverterboksen. Brug et andet koaksialkabel til at forbinde output fra konverterboksen til indgangsstikket på bagsiden af ​​dit tv.