Sådan tilsluttes et Coby 5.1 Surround-Sound-system

Coby er en elektronikproducent med base i New York. 5.1 surround-sound-systemet er designet til at blive brugt til hjemmebiografer. "5" henviser til kanaler med fem højttalere: forreste, forreste venstre, forreste højre, bageste venstre og bageste højre. ".1" henviser til subwooferen. Brugeren har brug for højttalerkabel for at installere systemet. Trådmåleren varierer afhængigt af højttalernes afstand og modelens effekt. En 16-gauge ledning skal være tilstrækkelig til de fleste installationer.

Trin 1

Vælg placeringer for hver af Coby 5.1-højttalerne. Placer de korrekte kanalhøjttalere på den bedst mulige placering. For eksempel skal en højre baghøjttaler ikke placeres forrest til venstre på tv'et.

Trin 2

Mål og klipp længderne af højttalerledningen, der løber fra hver højttaler til Coby-modtageren. Medtag et par ekstra fødder til fejl. Højttalerkablet har to farvekabler, en rød (strøm) og sort (jord).

Trin 3

Fastgør den røde ledning til den positive (+) terminal for hver højttaler. Fastgør den sorte ledning til jorden (-) på hver højttaler.

Trin 4

Sørg for, at modtageren er frakoblet. Undersøg bagsiden af ​​modtageren. Der er højttalerterminaler til hver af højttalerne. Sæt hver højttalerkabel i den respektive terminal. Tilslut f.eks. Den højre bageste højttaler til den højre bageste terminal. Hver terminal er tydeligt mærket.

Sæt RCA-kabler i de relevante indgangsporte på modtageren. For eksempel er der RCA-porte til tv- og dvd-afspilleren. Sæt de andre ender af RCA-kablerne i deres passende enheder. For eksempel tilsluttes DVD-indgangen på modtageren til lydudgangsporten på DVD-afspilleren. RCA-lydkabler er røde og hvide, sørg for at matche farverne korrekt: rød med rød, hvid med hvid.