Fordele og ulemper ved moderne teknologi

Der er ingen tvivl om, at teknologien påvirker verden i en overraskende grad. For eksempel bruger forretningsfolk over hele kloden computere til at udføre arbejdsrelaterede opgaver. Nogle af virkningerne af moderne teknologi er positive, men andre ikke. At se på en liste over fordele og ulemper ved teknologi er nyttigt, fordi det giver et middel, hvormed en person kan vurdere, om teknologiimplementering er potentiel risiko værd.

Effektivitet og produktivitet

En stigning i teknologi betyder generelt, at opgaver udføres hurtigere og mere effektivt. Dette svarer til øget produktivitet. Fra et forretningsmæssigt synspunkt er dette bestemt en fordel, da øget produktivitet betyder bedre salg, service eller produktion.

Jobtab

Når en organisation bruger teknologi korrekt, reducerer teknologien typisk det antal timer, der skal arbejdes. Dette øger organisationens fortjeneste, fordi det ikke behøver at betale arbejdstagere for at forblive på jobstedet. Men hvis teknologien reducerer antallet af timer drastisk nok, kan nogle enkeltpersoner miste deres job helt, fordi teknologien i det væsentlige fuldfører de opgaver, som medarbejderen oprindeligt udførte. Fabrikker er det bedste eksempel på dette - da flere og flere robotter udfører samlebåndsopgaver på en automatisk måde, er der mindre behov for fysiske arbejdere. Ifølge Small Business Bible skabes job også af teknologi, såsom stillinger inden for informationsteknologi.

Økonomi

Det kan diskuteres, om teknologi er økonomisk en ulempe eller fordel. På den ene side er teknologi omkostningseffektiv, ifølge Small Business Bible --- teknologi kan øge indtægter og fortjeneste gennem øget effektivitet, produktivitet og begrænsede arbejdstimer. En virksomhed kan dog miste denne indtægt og fortjeneste, simpelthen fordi de er nødt til at støtte og opdatere al den teknologi, de bruger. For eksempel kan en virksomhed reducere antallet af kontoransatte timer med en håndfuld softwareprogrammer, men den skal muligvis betale en teknologikonsulentgebyr for installation og besvarelse af spørgsmål om, hvordan man bruger programmerne.

Personlig berøring

Norwin A. Merens, administrerende direktør for NM Marketing Communications, siger, at det er en fordel at have et personligt præg i forretningen. Når en organisation i overdreven grad bruger teknologi (f.eks. Når de fleste operationer er automatiseret, bruges flere maskiner end medarbejdere, de fleste medarbejdere har teknisk support, eller alle skal bruge telefoner, computere osv.), Kan det miste den personlige appel, den havde. Andre kan vige væk fra organisationen, fordi de vil drive forretning eller kommunikere med en rigtig person og ikke med en maskine.

Præcision

Teknologi betyder, at folk kan udføre opgaver med en utrolig høj grad af nøjagtighed. F.eks. Inden for medicin kan maskiner måle den nøjagtige mængde ilt, som en person indtager, eller foretage et snit inden for millimeter.

Sundhed

Teknologi kan forårsage adskillige helbredsproblemer. For eksempel er ifølge Practice, Medical News Today, PR Log og Poynton, forskere, forskere og læger som Darius Lakdawalla, Tomas Philipson, Amy Drescher og Charles Poynton bekymrede over sammenhængen mellem teknologi, fedme / hjerteproblemer, øjenbelastning, problemer med døvhed og muskler. Affald fra teknologi som brugt brændstof og emissioner fra fabriksmaskiner kan forurene miljøet, forstyrre økosystemer og gøre folk syge.