Sådan tilsluttes Wii til tv

Wii er Nintendos fjerde generation af videospilsystem og har fundet vej ind i mange husstande, der tidligere var uden en videospilkonsol af nogen art. Wii er "pick-up-and-play", hvilket betyder, at enhver kan få fat i en controller og have det sjovt - men først skal du forbinde din Wii til et tv.

Sæt Wii AV Multi Out-stikket i bagsiden af ​​Wii. Den sorte ende af kablet tilsluttes en port på bagsiden af ​​Wii-konsollen.

Sæt den anden ende af AV Multi Out-kablet i dit fjernsyn. Denne ende består af et gult videokabel, et hvidt-venstre-lydkanalkabel og et rød-højre-lydkanalkabel. Sæt disse stik i deres respektive farvekodede porte på dit tv. Hvis dit tv kun har en lydindgang, skal du kun bruge det hvide stik. Vær opmærksom på, hvilken videokanal på dit tv du har tilsluttet.

Tænd din Wii og dit tv, og indstil dit tv til den rigtige videokanal. Dette kan opnås ved at trykke på "TV / Video" eller "Input" -knappen på dit TVs fjernbetjening. Tryk på knappen for at indstille dit tv til den videokanal, som du har tilsluttet Wii-kablerne til. Når dit tv er indstillet til den rigtige kanal, vises din Wii. Fortsæt med at konfigurere din Wii og synkronisere controllerne - for at begynde at spille spil.

Tips

Hvis du har de rigtige porte på dit tv, kan du skiftevis tilslutte din Wii ved hjælp af Wii Component-kablerne. I stedet for gule, hvide og røde stik kommer disse kabler med grønne, blå og røde stik til videokanalen og røde og hvide stik til lyd. Komponentkabler giver mulighed for progressiv scanning og 480p output.