Sådan laver du et jobflyer

Hvis du ønsker at oprette en jobflyer med næsten ingen omkostninger, skal du ikke lede længere. Alle pc'er inkluderer "Microsoft Works", et gratis tekstbehandlingsprogram, der giver dig mulighed for at designe og udskrive din egen jobflyer. Med lidt tanke og kreativitet kan du designe en iøjnefaldende jobflyer, der tiltrækker et stort publikum.

Trin 1

Åbn "Microsoft Works Word Processor" og begynd at designe din jobflyer ved at indsætte en overskrift. En simpel overskrift kombineret med en kreativ skrifttype kan tiltrække et større publikum. Ret overskriften øverst i midten af ​​siden. Eksperimenter med tekstskrifttypen. , tekststørrelse og tekstfarve, indtil du er tilfreds med det overordnede udseende.

Trin 2

Indtast en kortfattet oversigt over jobpositionen. Under oversigten skal du liste alle jobkvalifikationer under overskriften. Overvej at tilføje punktpunkter til hver specifikation. Kugler skiller sig ud og kan henlede mere opmærksomhed på din flyer. Du kan eksperimentere med skrifttypestørrelse og tekststørrelse, men sørg for, at din flyers krop er let at læse.

Trin 3

Tilføj dine kontaktoplysninger nederst på siden inklusive dit navn, din e-mail-adresse og dit telefonnummer. Hvis du har et websted, skal du medtage din webstedsadresse i kontaktoplysningerne.

Trin 4

Føj clipart, logoer eller personlige billeder til dit dokument. Billeder vil føje til dragten i din flyer og gøre opmærksom på din jobopslag. Indsæt billeder ved at klikke på værktøjslinjen og vælge "Billede fra fil" eller "Clip Art." Hvis du ikke ønsker at bruge personlige billeder, tilbyder Microsoft Works en gratis clip art-database. Eksperimenter med justeringen af ​​billederne i dit dokument. Du skal muligvis formatere billedet for frit at flytte det i dit dokument. Højreklik på billedet, vælg “Formatér billede”, og vælg dit foretrukne format fra listen over muligheder.

Korrekturlæs og gem dit nye dokument. Klik på "File", og vælg "Print Preview" for at se layoutet på din nye jobflyer. Udskriv dokumentet.