iTunes-spillelister forsvundet? Gendan mangler iTunes Playlists nemt

Hvis du har opdateret iTunes eller flyttet dit iTunes-musikbibliotek, kan du opleve, at dine sangafspilningslister tilsyneladende er forsvundet. Den gode nyhed er, at de ikke rent faktisk mangler, iTunes finder bare ikke dem. Der er ingen dårlige nyheder, fordi du kan genoprette spillelisterne ret let, her er hvordan:

Gendan mangler iTunes-spillelister

Dette vil arbejde for at genopbygge manglende iTunes-afspilningslister i Mac OS X og Windows.

  • Afslut iTunes
  • Åbn iTunes Music-mappen. På en Mac er dette som standard i ~ / Musik / og i Windows det i \ Mine dokumenter \ My Music \ iTunes \ eller \ Brugernavn \ Min musik \
  • Træk filen mærket "iTunes Music Library.xml" til skrivebordet
  • Træk også "iTunes Library" -filen til skrivebordet (sørg for, at dette ikke længere findes i din iTunes-mappe)

  • Genstart nu iTunes
  • Før du gør noget andet, skal du gå til Filer -> Bibliotek -> Importer spilleliste
  • Naviger nu til dit skrivebord til den "iTunes Music Library.xml" -fil, du tidligere har placeret der, og vælg den
  • iTunes vil genskabe dine afspilningslister, og eventuelle iOS-enheder, du har synkroniseret med iTunes, vil også genoprette deres afspilningslister

Grunden til at vi sikrer disse filer er på skrivebordet er at have en backup i det ulige tilfælde at genopbygningen ikke virker. Du vil bemærke, efter at du har genimporteret afspilningslisterne, at filen "iTunes Music Library.xml" vil blive genopbygget i din iTunes Music-mappe. Når alt fungerer, kan du sikkert slette disse filer fra skrivebordet.

Jeg er ikke helt sikker på, hvorfor iTunes-spillelisterne forsvinder under nogle overførsler og opdateringer, men det ser ud til at ske tilfældigt. Sidste gang jeg løb ind i dette, flyttede jeg iTunes musik fra en pc til en ny Mac, som fungerede vidunderligt, indtil jeg opdagede, at ingen af ​​spillelisterne var der. Bare at flytte filen og derefter genimportere det gjorde tricket dog.