Sådan indtastes lyd med en USB

Streaming af lyd til din computer er afgørende for at få mest muligt ud af din multimedieoplevelse. USB-lydenheder gør det muligt at input stereolyd ved hjælp af et integreret interface. Når USB-enheden er installeret, skal du stadig være i stand til korrekt at tilslutte lydkilden til selve enheden. Forkert konfiguration kan føre til uønskede resultater i dine lydoptagelser. Det tager kun et par minutter at sende stereolyd til din computer via USB-lydenheden.

Trin 1

Sådan indtastes lyd med en USB

Sæt USB-lydenheden i din computer. Drivere skal installeres, og enheden skal være i korrekt funktionsdygtig stand.

Trin 2

Sådan indtastes lyd med en USB

Tag det hvide RCA-kabel og tilslut det til den hvide hunindgang mærket "Audio Input." Det hvide kabel repræsenterer den "venstre" kanal og skal også mærkes som sådan.

Trin 3

Streaming af lyd til din computer er afgørende for at få mest muligt ud af din multimedieoplevelse. USB-lydenheder gør det muligt at input stereolyd ved hjælp af et integreret interface. Når USB-enheden er installeret, skal du stadig kunne tilslutte lydkilden korrekt til enheden ...

Tilslut det røde RCA-kabel til den røde hunindgang, som også er mærket "Audio Input." Det røde kabel sender den rigtige kanal til USB-lydenheden.

USB-inputlyd, Stream computerlyd, USB-inputoptagelse

Juster outputniveauet fra den lydkilde, du har tilsluttet, til USB-lydenheden. En god tommelfingerregel er at give dig selv en lille smule hovedhøjde med niveauerne. Lydniveauerne kan justeres senere, når de er fanget.