Fjern Læderudseende fra Adressebog & iCal nemt med Lion Tweaks

Der er et stærkt kærlighedsforhold med skræddersyet skræddersyet skinn, der har prydet mange OS X- og IOS-apps som sent, og hvis du er i "had" -mængden, så vil du nok være glad for at opdage, at et gratis værktøj kaldes Lion Tweaks gør det lettere end nogensinde at fjerne læderudseendet fra grænsefladerne til Adressebog og iCal.

Lion Tweaks ændrer ikke manuelt manuelt iCal UI-filer, og omfatter to enkle one-button installationsprogrammer til at ændre læder brugergrænsefladen tilbage til det traditionelle aluminiumsudseende. Det er lige så nemt at vende tilbage til standard læderudseende.

  • Få LionTweaks gratis fra udvikleren (følg det lille blå download link for at få det gratis, paypal er ikke nødvendigt)

Vi har tidligere diskuteret Lion Tweaks som et nyttigt værktøj til dem, der ønsker at tilpasse Mac OS X uden at komme ind i de nitty gritty af standardskriv kommandoer. Den nyeste version understøtter både OS X Lion og OS X Mountain Lion og indeholder en række nyttige tweaks som at vise bibliotekets mappe, der altid viser scrollbars og aktiverer AirDrop til ikke-understøttede Macs og Ethernet og mange andre tricks, vi har dækket her før .