Overfør nemt talememoer fra iPhone til computeren

Voice Memos er den brugervenlige app, der giver dig mulighed for hurtigt at optage en stemme notat, memo, optage en samtale eller bare erstatte en af ​​de mini-tape optagere, som mange bruger til at optage noter, mens de arbejder eller kørslen.

Mens der ikke er meget galt med at opretholde tonsvis og tonsvis af talememoer på iPhone, kan du til sidst kopiere dem til en computer, enten til arkiverings- og backupformål, eller bare for at lindre nogle af de Andre data, der kan opbygge over tid, da flere ting ophobes på enheden. Uanset hvor mange optagelser der er gemt på din iPhone, er det faktisk ret nemt at kopiere dem til en Mac eller pc, og vi dækker to forskellige metoder, som hver især har sine egne fordele.

Overførsel af talememoer via e-mail

Den enkleste måde at få et optaget stemmememo over på en computer er at bruge Share-indstillingen direkte i Voice Memo-appen. Dette er ideelt til at sende over et enkelt memo eller en lille gruppe af optagelser, men er ikke den bedste løsning til kopiering af store batcher af optagelser:

  • Tryk på et stemmememo, tryk så på knappen "Del" og vælg "Email" (eller Besked for at sende den til en Mac)

Ja det er så nemt at sende et noteret memo til dig selv. Ganske vist er e-mail ikke den ideelle løsning, og sende talememo til dig selv via iMessage kan være en bedre mulighed for Mac-brugere, der har meddelelser konfigureret i OS X.

Hvis du ikke har en internet- eller mobilforbindelse tilgængelig, vil delingsfunktionen ikke gøre dig godt, men du kan stadig kopiere talememoer fra en hvilken som helst iOS-enhed til en hvilken som helst computer ved hjælp af et tredjepartsværktøj, som vi dækker næste .

Kopiering af stemmememoer til en computer med iExplorer

Hvis du har en masse stemme notater, du vil kopiere til computeren, er iExplorer vejen at gå. iExplorer er en gratis app til Mac OS X og Windows, som lader dig gennemse en hvilken som helst iOS-enhed, der behandler den som en FTP-server, som om den havde et normalt tilgængeligt filsystem. Dette gør det muligt at kopiere filer direkte fra iPhone, der er inkluderet stemmememoer, hvilket er fantastisk, hvis du ønsker at kopiere en stor gruppe af stemmeoptagelser, da du ikke vil komme ind i nogen af ​​begrænsningerne for e-mail vedhæftede filer eller gentagelse af at trykke på "Share" -knappen og fylde en indbakke, der blev brugt med den tidligere tilgang.

  • Download iExplorer (gratis) og tilslut iOS-enheden til computeren via USB
  • Se i iPhone> Media> Optagelser og find de relevante stemmememo (r) for at kopiere over baseret på filnavn og dato, eller kopier dem alle ved at vælge hver .m4a-fil og trække den til computeren

Ulempen ved denne fremgangsmåde er naturligvis, at du skal bruge en tredjepartsapplikation ud over et USB-kabel, men plus-siden er, at det virker uden en internetforbindelse, og det er meget hurtigere at kopiere store mængder stemmeoptagelser til en computer .

Uanset hvilken metode du bruger, når du har fået stemmememoet på computeren, finder du, at filerne faktisk gemmes som m4a-lyddokumenter, det samme lydfilformat, som mange sange er gemt i, og en simpel filtype ændrer sig væk fra konvertere en optagelse til en ringetone, hvis du er i den slags ting.