Sådan kopieres en tekstbesked til e-mail

Kopiering af en tekstbesked, der skal sendes til en e-mail, er let at udføre med en internet-kompatibel mobiltelefon. Med udviklingen af ​​smartphones er sms'er og afsendelse af e-mails blevet normen. Mange mennesker vælger at sende sms'er snarere end at ringe til nogen, fordi det er diskret versus at føre en samtale over telefonen i et overfyldt rum. I nogle tilfælde vil du muligvis videresende din sms-samtale til din e-mail. Hvis dette er tilfældet, vil det være nyttigt at forstå, hvordan du kopierer dine tekstbeskeder til din e-mail.

Find din "Messaging" -mappe eller -applikation på telefonens startskærm.

Åbn den beskedkonversation, som du gerne vil sende en e-mail til.

Tryk på "Menu" -tasten på din telefon for at trække menuen "Indstillinger" op. Rul gennem menuen, indtil du når "Vælg". Vælg denne mulighed.

Vælg den tekst, du vil kopiere, ved at fremhæve den ved hjælp af piletasterne eller trackball på din telefon.

Tryk på "Menu" -tasten, og rul gennem menuen "Indstillinger", indtil du når "Kopi". Vælg det valg.

Gå tilbage til din startskærm, og vælg "Mail" efterfulgt af "Skriv e-mail". Afhængigt af modellen på din telefon kan ordlyden være anderledes.

Indtast modtagerens e-mail-adresse i de relevante felter. Tryk på knappen "Menu" for at trække menuen "Indstillinger" op. Rul gennem menuen, indtil du når "Sæt ind". Vælg denne mulighed. Indsæt samtalen i e-mailens meddelelsestekst.

Klik på "Send" for at sende e-mailen.