iPhone 5S Commercial "Metal Mastered" Nu Airing

Apple er begyndt at flyve den første iPhone 5S-reklame med titlen "Metal Mastered". TV-annoncen fokuserer på 5S's valgfri guldfarve samt den fingerprintbaserede TouchID-sensor. Virksomheden viser, at flydende guld hælder i form af iPhone 5S-kabinettet, som derefter låser op med en finger for at vise iOS 7-startskærmen. Samlet set svarer temaet til den flydende plastik iPhone 5C-annonce, der har kørt i et stykke tid nu.

Den fulde kommercielle er indlejret nedenfor, dem der så søndags NFL-spil eller 60 minutter, har sandsynligvis allerede set annoncen, og det vil sandsynligvis være meget mere synlig i hele fjernsynet herfra.

Sang fra iPhone 5S Commercial er: Ooh La La af Goldfrapp

Vi får altid spørgsmål om sange efter næsten alle Apple-reklamer, der har musik i baggrunden. Denne gang er musikken i den nye iPhone 5S-reklame sangen "Ooh La La" af Goldfrapp, som oprindeligt blev udgivet i 2005 for at blive en temmelig populær melodi. Sangen vil sandsynligvis nyde en stigning i popularitet, da Apple fortsætter med at spille hit maker med deres musikalske valg til deres iPhone reklamer.