Kan du bruge iPhone X uden ansigt ID? Ja! Ansigt ID spørgsmål, besvaret

Der er mange spørgsmål derude om at bruge iPhone X og den nye Face ID-funktion, som scanner dit ansigt for at låse op til din iPhone X. Nogle mennesker vil gerne vide, om de kan bruge iPhone X uden Face ID, og ​​uden iPhone X nogensinde bruger ansigtsgenkendelse til at låse iPhone op og udføre andre verifikationsopgaver, som at betale med Apple Pay eller godkende andre logins. Eller måske spekulerer du på, hvad du gør i stedet, hvis du vælger ikke at konfigurere Face ID.

Hvis du ikke kan lide ideen om Face ID, eller hvis din iPhone scanner dit ansigt uanset årsagen, så bliver du lettet over at vide, at svaret er ja, du bruger absolut iPhone X uden nogensinde at bruge Face ID, det er ikke påkrævet. Du kan absolut bruge iPhone X uden nogensinde at registrere eller scanne dit ansigt til ethvert ansigtsgenkendelse formål.

Vi vil sigte på at besvare nogle få almindelige spørgsmål om Face ID og iPhone X, hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at spørge dem i kommentarerne nedenfor.

Skal jeg bruge Face ID på iPhone X? Er Face ID påkrævet for at bruge iPhone X?

Nej. Hvis du ikke vil bruge iPhone X med ansigtsgenkendelse, kan du nemt bruge iPhone X uden at have registreret et ansigt med Face ID. Selvfølgelig, uden Face ID, vil du ikke kunne låse iPhone X op med en enkel ansigtsscanning og ved at kigge på iPhone, men i stedet skal du bruge en adgangskode. Mere om det i et øjeblik.

Kan du springe over Face ID-opsætningen på iPhone X med det samme? Er Face ID Valgfrit på iPhone X?

Ja. Du kan springe over ansigtsscanningsprocessen i Face ID under den indledende enhedsopsætning, og i stedet stole helt på en adgangskodeindgang for at låse op og bruge iPhone X.

Hvordan låser du op for iPhone X uden ansigts-id?

Du kan låse iPhone X op med en adgangskode som enhver anden almindelig iPhone.

Hvis du vil låse op for iPhone X uden ansigts-ID, skal du blot hente iPhone X, hæve for at vågne, trykke på skærmen eller trykke på tænd / sluk-knappen. Skub derefter op fra bunden af ​​skærmen. Dette giver adgangskode skærmen, hvor du indtaster en adgangskode for at låse op for iPhone X.

Dette bør være gode nyheder til de iPhone brugere, der kunne lide den gamle "swipe to unlock" gestus, der plejede at eksistere, før den blev yanked fra iOS, da iPhone X i grund og grund bringer tilbage swipe for at låse op. Bortset fra, i stedet for at skubbe til venstre, slår du op fra bunden af ​​skærmen - den samme gestus du bruger til at vende tilbage til startskærmen i iPhone X.

Vent, så hvis jeg ikke bruger Face ID, får jeg 'Slide To Unlock' tilbage?!?

Ja det er korrekt. Ved ikke at bruge Face ID, vil du genvinde en Slide to Unlock gestus på iPhone X. Men swipe for at låse op for gestus er en swipe up, snarere end den gammeldags swipe-right.

Kan jeg slukke for Face ID, når jeg allerede har aktiveret det?

Ja. Selvom du oprindeligt konfigurerer Face ID, kan du senere deaktivere det, hvis du vælger at.

Du kan enten slukke for Face ID helt, eller du kan midlertidigt deaktivere Face ID på iPhone X med forskellige metoder og tricks.

Kan jeg ændre mit sind senere, og så aktivere Face ID senere?

Ja, selvom du oprindeligt springer over opsætningen, kan du til enhver tid konfigurere og aktivere Face ID på iPhone X gennem indstillingerne App Face ID & Password.

Kan jeg stadig bruge Animoji, hvis jeg ikke bruger Face ID på iPhone X?

Ja. Du kan stadig lave og sende Animoji på iPhone X uden at bruge Face ID andetsteds.

For den ukendte bruger Animoji det forreste kamera til at matche dine ansigtsbevægelser med et lille emoji-lignende skærmtegn, via appen Messages. Resultatet af Animoji skaber små korte klip og optagelser af din stemme, der matches med et snakkende emoji-tegn, som en talende poo emoji, en snakkende enhjørning, bjørn, hund, kat, robot osv.

Hvad sker der, hvis jeg ikke bruger Face ID?

Bortset fra at have ingen Face ID muligheder, ikke meget. Hvis du ikke bruger Face ID, vil du miste adgang til et par fine Face ID-funktioner, der tillader, herunder:

  • Du vil ikke være i stand til hurtigt at låse op for iPhone X ved at få det til at scanne og genkende dit ansigt, når du slår op, i stedet skal du sveipe og derefter indtaste en adgangskode
  • Du kan ikke bruge ansigtsscanning til at godkende en betaling eller køb af Apple Pay
  • Du kan ikke bruge Face ID overhovedet, hvis du ikke aktiverer funktionen og scanner dit ansigt med Face ID (det lyder måske indlysende, men det er et spørgsmål vi har set!)

Husk, at der ikke er nogen Touch ID på iPhone X, da Face ID er den biometriske sikkerhedsudskiftning. Dybest set, hvis du ikke bruger Face ID, skal du indtaste en adgangskode til at godkende, låse op, bekræfte køb, ved hjælp af Apple Pay og tegnebog, Apple Cash, download fra iTunes og App Store og andre funktioner, der kræver godkendelse.

Kan nogen andre bruge min iPhone X, selvom Face ID er registreret i mit ansigt?

Ja, hvis de har adgangskoden til at låse din iPhone X op.

Eller hvis du antager, at du har Face ID-aktiveret, hvis en anden person holdt din iPhone X op til dit ansigt, mens du kigger på iPhone X, kunne de låse op på den måde også, da det ville udløse Face ID og scanne dig med succes.

Du kan midlertidigt deaktivere Face ID på iPhone X på flere forskellige måder. Hvis du er bekymret for nogen, der scanner dit ansigt uden dine tilladelser i et teoretisk scenario, kan du måske forstå, hvordan du midlertidigt slukker for funktionen.

Er Face ID sikker? Er det sikkert? Bliver mine ansigtsgenkendelsesdata privat?

Mange mennesker, der ikke kan lide ideen om Face ID, er forståeligt nok bekymrede for privatlivets fred og sikkerhedsmæssige konsekvenser. Hvem eller hvad har adgang til dine Face ID-data? Hvordan sikres ansigtsgenkendelsesdata?

Apple svarer på disse spørgsmål og mere på denne "Om Face ID-teknologi" side på Apple.com. Med hensyn til privatlivets fred:

Privatliv er utrolig vigtigt for Apple. Face ID-data - herunder matematiske repræsentationer af dit ansigt - er krypteret og beskyttet af Secure Enclave. Disse data bliver raffineret og opdateret, da du bruger Face ID til at forbedre din oplevelse, herunder når du er godkendt korrekt. Face ID vil også opdatere disse data, når det registrerer et tæt match, men der indtastes en adgangskode for at låse enheden op.
Face ID-data forlader ikke din enhed og bliver aldrig sikkerhedskopieret til iCloud eller andre steder.

Bekymringerne om Face ID ligner dem, der blev overfaldet, da Touch ID blev frigivet for nogle år siden. Apple går langt for at sige, at dine personlige biometriske data er sikret og ikke deles med nogen. Du er velkommen til at læse deres detaljerede Face ID-side her, hvis du vil vide mere om, hvordan teknologien fungerer og hvordan de beskytter dine ansigtsdata.