Sådan får du fornyelseskoden til Norton

Selvom de fleste computerapplikationer fungerer på ubestemt tid efter den første installation, skal antivirus og anden sikkerhedssoftware, som dem der er oprettet af Norton, regelmæssigt opdateres. Når det er tid til at opdatere din Norton-sikkerhedssoftware, kan du enten opgradere til en ny version af softwaren, eller du kan vælge at forny din computers nuværende version af Norton til en lavere pris. For at forny Norton-produkter skal du have en fornyelseskode leveret af virksomheden.

Trin 1

Find den e-mail, du modtog fra Norton, da du oprindeligt bestilte dit Norton-sikkerhedsprodukt fra Nortons websted. Åbn e-mail-beskeden. Ifølge Norton-webstedet er fornyelseskoden til din Norton-sikkerhedssoftware angivet i e-mailen.

Trin 2

Gå til Symantec-webstedet, hvis du ikke oprindeligt bestilte dit sikkerhedsprodukt via webstedet, eller hvis du ikke kan finde den e-mail, der er sendt af Norton. Klik på "Butik" for at se alle Symantecs Norton-produkter, og klik derefter på "Opgraderinger og fornyelser."

Trin 3

Vælg dit Norton-produkt i rullemenuen under "Forny dit abonnement." Vælg den version af det produkt, du har installeret på din computer, i menuen "Vælg din version", der vises. Klik derefter på knappen "Gå" for at se fornyelsesindstillingerne.

Trin 4

Klik på knappen "Forny" for at vælge fornyelsesindstillingen for dit Norton-produkt. Du sendes automatisk til din indkøbskurv. Klik på knappen "Fortsæt" for at tilføje dine fakturerings- og betalingsoplysninger, og klik derefter på "Fortsæt" igen.

Få fornyelseskoden fra Norton-webstedet, når koden vises på skærmen. Koden kommer også i en e-mail-besked fra Norton.