Min iPhone tændes ikke

Desværre giver en død iPhone lidt indikation af, hvorfor den ikke tænder. Det kan lige så let være et softwareproblem som et hardwareproblem. Nogle mindre iPhone-problemer løses simpelthen ved at nulstille din telefon, mens større softwarefejl måske løses, når du gendanner iPhone til fabriksindstillinger. Hardwareproblemer kan kræve, at enten en autoriseret tekniker reparerer dem eller udskifter en iPhone.

Dødt batteri

Den enkleste forklaring på din iPhones manglende strøm er, at dit batteri er dødt. Du kan oplade dit batteri ved at slutte det til computeren ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Hvis du bruger et firewire-kabel, oplader det ikke nogen anden iPhone end den første generation. Sørg for, at dit USB-kabel er sat ordentligt i computeren. Hvis en USB-port ikke oplader iPhone, skal du prøve en anden. Du kan også tilslutte din iPhone til vægadapteren, hvis du har en. Oplad din iPhone i mindst ti minutter.

Nulstilling af iPhone

Hvis det ikke starter efter du har opladet din iPhone, bliver du nødt til at prøve at nulstille din iPhone; dette påvirker ikke dataene på det. Nulstil din iPhone ved at holde Home-knappen og Sleep-knappen (øverst i øverste højre hjørne af din iPhone) nede samtidigt. Efter ti sekunder skal du enten se batteriadvarslen - i så fald skal du fortsætte med at oplade din iPhone - eller Apple-logoet, når din telefon starter op.

Gendanner til fabriksindstillinger

Hvis din iPhone ikke reagerer på at blive opladet eller nulstiller din sidste fremgangsmåde, skal du foretage en fuld gendannelse af iPhone, som fjerner alle data på din telefon. Du bliver nødt til at have den nyeste version af iTunes for at gendanne din iPhone. Åbn iTunes med din iPhone tilsluttet computeren. Klik på iPhone i venstre sidebjælke i iTunes; på siden Oversigt skal du vælge "Gendan".

Hardwareproblemer

Der findes ingen stopløsning til de hardwareproblemer, din iPhone måtte støde på; delene inde kan være løse eller revne, hvis telefonen blev droppet, eller hvis noget af den mere sarte hardware muligvis har mislykkedes. Hvis du har en nærliggende Apple-butik eller -forhandler, kan teknikerne normalt tilbyde diagnose og support.

Vandskade

Hvis du har mistanke om, at dit problem er resultatet af vandskade, skal du muligvis udskifte iPhone eller få den repareret af en autoriseret Apple-tjenesteudbyder, en reparation, der ikke er dækket af din garanti. IPhone leveres med to indikatorer, der bliver røde, hvis den kommer i kontakt med væske - den ene i dockingporten og den anden i hovedtelefonstikket. For at kontrollere disse skal du skinne et lys ind på begge steder.