OS X 10.10.2 Beta 3 Tilgængelig til Mac-udviklere med fokus på Wi-Fi og Mail

Apple har udgivet en tredje betaversion af OS X 10.10.2 til Mac-brugere, der er registreret i Macintosh Developer-programmet. Den nye beta-build af 14C81f fokuserer tilsyneladende på flere problemer, hvor nogle OS X Yosemite-brugere har oplevet løbende problemer med det nye Mac-operativsystem, herunder Wi-Fi, Mail og VoiceOver.


Opdateringen, der officielt hedder "Pre-Release OS X Update Seed 10.10.2 (14C81f)", er nu tilgængelig i Mac App Store-softwareopdateringsmekanismen for alle brugere, der deltager i Mac Developer-programmet.

Mac Developer bygger er adskilt fra OS X Public Beta builds. Det er usandsynligt, at OS X 10.10.2 pre-release-bygningen vil være tilgængelig for Public Beta-brugere, men hvis det er, vil du være sikker på, at du ikke har valgt at slippe ud af beta-programopdateringsudgivelsesplanen for at finde den.

Selvom OS X Yosemite har fungeret fint for de fleste Mac-brugere, har et bemærkelsesværdigt antal oplevet frustrerende problemer med trådløs forbindelse og hyppige wi-fi-forbindelsesproblemer, selv med OS X 10.10.1. Derudover har en hel del af OS X Yosemite-brugere oplevet problemer med Mail app og SMTP-forbindelser. Vi har tilbudt en række fejlfindingsløsninger til disse problemer før, men OS X 10.10.2 kan endelig afslutte disse problemer for Yosemite-brugere engang for alle.

Der er ingen offentligt kendt tidslinje for en bredere offentliggørelse af OS X 10.10.2, men udviklerbukser fra OS X og iOS går normalt gennem flere beta-udgivelser, inden de bliver bredt tilgængelige for offentligheden. Dette kan tyde på, at OS X 10.10.2 kan debutere til offentligheden inden for de kommende uger.