Sådan bruges en computer som en telefon gratis

Selvom det er ubestrideligt, at computere revolutionerede verdenen af ​​post og skriftlig kommunikation, har computere og Internettet også revolutioneret den måde, vi kommunikerer gennem stemmene på. Via Voice over IP (VoIP) -teknologi er der flere gratis måder at foretage telefonopkald på din computer.

Sådan bruges en computer som en telefon gratis

Trin 1

Download og installer Skype. Skype er et gratis VoIP-program, der giver dig mulighed for gratis at ringe til andre Skype-brugere fra din computer. Det betragtes generelt som industristandarden og det bedste gratis VoIP-program, der i øjeblikket er tilgængeligt (se ressourcer).

Trin 2

Tilmeld dig et Skype-navn. Start Skype-programmet, og klik på det lille blå link nederst i vinduet, der siger "Tilmeld dig et Skype-navn." Du bliver nødt til at indtaste nogle personlige oplysninger, såsom dit navn og din e-mail-adresse. Indsend formularen og log ind på Skype-tjenesten.

Trin 3

Føj venner til din kontaktliste. Inviter venner og familie til at deltage i Skype-tjenesten, og tilføj derefter deres Skype-navne til din kontaktliste ved at skrive det i den øverste boks i Skype-vinduet under fanen "Kontakter". Når en kontakt har accepteret dig som en fælles ven, kan du ringe til dem ved hjælp af Skype-tjenesten.

Ringe. Fremhæv blot Skype-navnet på den person, du vil ringe til, og tryk derefter på den grønne "opkald" -knap nederst i Skype-vinduet. Når den anden part accepterer opkaldet, kan du føre en normal telefonsamtale. Når du vil afslutte opkaldet, skal du blot trykke på den røde "afslut opkald" -knap for at afslutte forbindelsen.