Sådan oprettes demo-spil til spil i fuld version

Demoer med spil giver dig mulighed for at spille en lille del af spillet for at se, om det fungerer på din computer, og om du kan lide det. Når du har gennemført demoen eller løber tør for tid i tilfælde af "tidsbegrænsede" demoer, har du mulighed for at få den fulde version af spillet. På nogle digitale distributørwebsteder, som f.eks. Steam, downloades hele spillet automatisk med demo, og du skal bare købe den for at låse op og gøre demoen til et spil i fuld version.

Spil gennem demo-spillet og se om du kan lide spillet, og at det kører godt på din computer.

Klik på linket "køb nu" eller "køb", som demoen viser, når du er færdig eller afslutter den. Demoen viser sandsynligvis en liste over funktioner og ekstraudstyr, som hele spillet har, og giver dig et link til webstedet, hvor det fulde spil kan købes.

Log ind på hjemmesiden, eller opret en konto med spillets skabers hjemmeside. Indtast dine personlige oplysninger i registreringsfelterne, hvis du er en ny bruger. Tilføj en gyldig e-mail-adresse, som du kontrollerer regelmæssigt, da det er sandsynligt, at aktiveringskoden for at gøre demoen til en fuld version sendes til denne adresse.

Foretag betalingen ved hjælp af en af ​​de understøttede betalingsmuligheder. Tjek din e-mail for en bekræftelse på, at pengene er modtaget, og din ordre er under behandling.

Indtast registreringsnummeret, som du modtager via e-mail, i det rum, der er angivet i spillet. Du modtager detaljerede instruktioner med nøglen om, hvordan og hvor du skal indtaste det for at gøre dit demo-spil til den fulde version.

Tips

For at gøre demo-spillet til den fulde version ved hjælp af Steam skal du blot højreklikke på spilikonet i dit bibliotek og vælge "køb fuldt spil." Foretag betalingen, og du kan begynde at spille hele spillet med det samme.