Sådan får du blæk ud af Sharpies

Sharpie-markører bruges i vid udstrækning i både hjem og virksomheder, og når de er ordentligt lukket, kan deres blæk vare længe. Nogle gange kan du dog glemme at sætte hætten på din Sharpie, når du har brugt den. Når det sker, kan du opleve, at din helt nye Sharpie-pen ikke længere fungerer. Du kan simpelthen gå ud og købe en ny, men hvis du vil spare penge, eller hvis du har brug for en Sharpie med det samme, kan du muligvis redde den, du har, selvom blækket er tørret ud.

Fjern hætten fra den tørrede Sharpie og læg den til side. Fyld en lav skål med varmt vand, og lad den køle lidt af. Du ønsker, at vandet skal være varmt at røre ved, men ikke for varmt til at lægge din hånd i.

Dyp spidsen af ​​hver Sharpie i skålen med vand. Nedsænk spidsen, og lad den forblive i vandet i et par minutter.

Fjern Sharpie fra vandet og rengør spidsen med en blød klud eller papirhåndklæde. Hvis du ser en dråbe blæk på håndklædet eller kluden, er det et godt tegn. Test Sharpie for at se, om blækket strømmer. Hvis blækket stadig ikke strømmer, skal du gå videre til næste trin.

Fyld en pipette med et par dråber alkohol eller fortynder lak. Fjern pæren fra pipetten, og indsæt spidsen af ​​Sharpie i røret. Vip røret tilbage, indtil væsken rører ved spidsen af ​​Sharpie, lad det være der i fem til ti sekunder, og vip det derefter tilbage. Prøv Sharpie efter hvert pass, og fortsæt, indtil blækket strømmer igen.

Elementer, du har brug for

  • Lav skål

  • Pipette

  • Tyndere lak

  • Alkohol