Sådan får du din computer til at lyde højere med freeware

Hvad der styrer, hvor højt en computer lyder, er lydkortet og lydstyrken af ​​den lyd, der afspilles i nogen grad, men stort set styres en computers lydstyrke af højttalerne. Dette er sværest at arbejde med, når du prøver at øge lydstyrken på en bærbar computer, fordi højttalerne er indbygget i computeren. Der er flere ting, du kan gøre for at sikre, at du hører tingene højt nok på din computer.

Trin 1

Skru op for lydstyrken. Dobbeltklik på højttalerikonet på proceslinjen. Klik på skyderen, og træk de forskellige lydstyrkeindstillinger helt op til toppen.

Trin 2

Tilslut eksterne højttalere. På et skrivebord kan du forbinde forskellige højttalere. Selv i en bærbar computer er der normalt en lydport, hvor du kan tilslutte eksterne højttalere. Brug en kraftig højttaler, så øger du lydstyrken.

Download et gratis program som Audacity. Audacity er et gratis lydredigeringsprogram. Åbn Audacity eller et andet program, og brug menuen "File" til at finde og importere den lydfil, du vil høre højere. Vælg hele filen ved at klikke på "Rediger" og derefter "Vælg" og "alle". Klik på menuen "Effekt", og vælg "Amplify". Vælg et beløb, du vil forstærke med i decibel, eller brug en skyder til at flytte lydstyrken op. Gem filen på din computer, og lyt til den, så bliver den højere.