Flip a Coin & Roll terningerne med Siri

Kan ikke beslutte, om du skal have pizza eller thailand til middag, men du er helt ude af mønter for at vende og træffe beslutningen for dig? Eller måske kan du ikke spille Yahtzee eller Bunco fordi du mistede terningerne? Det er ikke noget, hvis du har en iPhone eller iPad, der ligger rundt, fordi Siri både kan rulle terninger og flip-mønter til dig.

Hvis du vil bruge et af disse tricks, skal du bare kalde Siri som normalt og så sige en af ​​de to:

  • "Plat eller krone"
  • "Roll terning"

Med enten erklæring får du et fuldstændigt randomiseret svar, der rapporteres tilbage til dig.

Siri, "Flip a Coin"

Som du ville forvente, får du enten "hoveder" eller "haler", og svaret ser ud til at være helt tilfældigt:

Hvis du fortsætter med at spørge, begynder du at få nogle mere uklare svar som "Rosencrantz siger hoveder", der refererer til karakteren fra Shakespeare's Hamlet, der viser Siri's stadig ejendommelige personlighed.

Desværre vil du miste spændingsfaktoren plus nydelsen af ​​at vide, hvad du virkelig ønskede, mens mønten flyver i luften, men den robotiske upartiskhed kan gøre udfaldet nemmere.

"Roll Dice", Siri!

Selvom Siri ikke vil vise dig faktiske terninger, vil den i stedet give dig et par tal, der ville ses på en side af døden:

På dette tidspunkt beder Siri om at rulle flere terninger får hende til at reagere med "Jeg forstår ikke", så forvent ikke at smide alle dine dør lige endnu.

Ligesom mange andre Siri påskeæg vil du ikke finde disse i den officielle kommandoliste (dog i det mindste), men folk synes bare at snuble over dem ved at spørge assisterende tilfældige spørgsmål, kommandoer eller udtalelser og se hvad der kommer op . Hvis du finder noget sjovt selv, lad os det vide!

Hoveder op til CultofMac for det interessante fund.