3D-animationssoftware til børn

3D-animationssoftware er en kompleks proces, der involverer aspekter af 3D-modellering og computerprogrammering sammen med kunstneriske bekymringer. Med så mange animerede film rettet direkte mod børn er børn stadig nødt til at blive interesseret i at lære 3D-animation. 3D-animationssoftware til børn skulle så give dem mulighed for at udforske deres animationsideer uden at overvælde dem med tekniske bekymringer. Et par softwareprodukter forsøger at gøre netop det.

Alice

Alice er en 3D-modellerings- og animationsapplikation, der muliggør oprettelse af animationer ved at trække objekter på skærmen sammen med programmeringsfliser for at skabe historieorienterede film og spil. Mens Alice enormt reducerer meget af den kompleksitet, der er involveret i at skabe 3D-animationer, er dets virkelige formål at introducere sine brugere til begreberne objektorienteret programmering, og publikum er primært gymnasium og college-børn, selvom det er blevet brugt af yngre børn med en vis succes.

Historiefortælling Alice

Storytelling Alice er en tilpasning af Alice, der understreger karakterer og karakterinteraktion i skabelsen af ​​3D-animationer. Historiefortælling Alice forenkler animationsprocessen yderligere, og dets unikke fokus har vist sig at øge studerendes - og især pigers - interesse for programmeringskoncepter.

Xtranormal

Xtranormal giver et online værktøj, der giver børn mulighed for at animere forvalgte scenarier. Animatøren skal simpelthen vælge en scene og et antal skuespillere og derefter levere et script. Manuskriptet læses af 3D-animerede skuespillere gennem en overraskende god talesynthesizer. Animatøren kan trække i actionikoner, så han kan ændre kameravinkler, give karakterbevægelser og bevægelser, ændre udtryk, se i forskellige retninger eller pause. I stedet for at fokusere på at skabe og manipulere objekter, som de fleste 3D-værktøjer gør, giver Xtranormal børnene mulighed for at opbygge scener og oprette figurer og få dem godt på vej til at lave animerede historier. Ud over onlineværktøjet tilbyder Xtranormal en version, der kan downloades, kaldet tilstand, som du kan køre lokalt på din pc.

Stop bevægelse

Introducer børnene til old school animation. Stop-motion-programmer giver brugeren mulighed for at oprette gammeldags animerede film fra frame til frame på deres computere og webcams. Ved hjælp af stop motion kan børn animere individuelle rammer, der er tegnet på stykker papir, bringe deres legetøj til liv, skabe lerfilm eller opnå underlige effekter i live-action-film. Four Chambers Studio producerer et gratis stop-motion-program, der er let at bruge, men mange andre muligheder er tilgængelige.

Gratis avancerede værktøjer

For det udvalgte barn, der har tålmodighed og teknisk evne til at dykke ned i en komplet animationspakke, kan det være det bedste svar at downloade gratis software og vende hende løs. Blender er et gratis 3D-animationsværktøj på professionelt niveau, der har et omfattende brugerfællesskab og dermed en masse tutorials og fora, hvor brugerne kan gå for at få spørgsmål besvaret. Andre gratis programmer inkluderer Anim8or og 3D Canvas.