Konverter et billede til sort / hvid med eksempelvisning i Mac OS X

Vil du konvertere et farvebillede til en smuk sort / hvid version? Tro det eller ej, du behøver ingen fancy apps som Adobe Photoshop, Pixelmator eller endda iPhoto til at konvertere billeder til sort / hvid. Alt du behøver, er Preview, hvilket er den forudinstallerede grundlæggende billedvisning Mac-app, der følger med OS X . Det betyder, at der ikke er behov for at købe yderligere apps eller plugins. Du kan gøre det helt gratis med Macs bygget i værktøjer, og du får et overraskende niveau af kontrol med nogle imponerende resultater, hvilket giver dine billeder, som Ansel Adams ser på bare et øjeblik.

Konverter et billede til sort / hvid ved hjælp af Preview

  1. Lav en kopi af det farvefoto, du ønsker at redigere, det er ikke nødvendigt, men det er en god ide på grund af auto-save-funktionen i OS X
  2. Åbn kopien af ​​det farvebillede, du vil konvertere til sort / hvid, til Preview-appen (skal være standardbilledfremviseren til OS X, hvis den ikke altid er i / Programmer / eller du kan foretage en hurtig ændring for at indstille den som standard en gang til)
  3. Træk menuen "Værktøjer" ned og vælg "Juster farve" for at få op på justeringsværktøjspanelet
  4. Skub "Saturation" helt til venstre for at fjerne al farve fra billedet og gøre det til sort / hvid
  5. Du kan eventuelt justere eksponering, kontrast, højdepunkter, skygger og niveauer for at forbedre udseendet af det sorte og hvide billede
  6. Når du er tilfreds med resultaterne, gem som sædvanlig

Hvis du bare vil flytte hurtigt, skal du glide "Mætning" helt til venstre, og billedet bliver fjernet af al farve og slået sort / hvid. Dette er den indstilling, der er mest vigtig for konverteringen, med de andre justeringer, der bruges til at forbedre udseendet yderligere. Mætningsværktøjet er fremhævet her:

Selv om det er en multistep-proces, når du får fat i ting, kan den sorte og hvide konverteringsproces udføres ekstremt hurtigt i Preview-appen. Her er en kort video, der viser, at et farvebillede bliver forvandlet til sort / hvid med nogle justeringer foretaget for at forbedre udseendet af det resulterende billede. Fra start til slut tager det cirka 20 sekunder:

For en vis visuel sammenligning er her det originale farvebillede, der bruges i dette gennemgang (basisbilledet er en af ​​baggrunde fra OS X Mavericks kollektion):

Og her er det resulterende sort-hvide billede med nogle få mindre ændringer til niveauer og andre farveindstillinger:

Det er nogle rigtig gode resultater i blot et par sekunder i en overset app, der er bundtet direkte til OS X. Prøv det selv, og undersøge resultaterne af tweaking de forskellige justeringsskydere, du kan lave nogle ret betydelige ændringer i billeder, hvis du leder efter et mere dramatisk udseende.

Forhåndsvisning af app kan blive værdsat, men det er faktisk en meget hurtig og kraftfuld billedredaktør med nogle avancerede funktioner, der bare er lige bag overfladen. Fra billedredigering og farvejusteringer som denne, for at tilføje tegneserieagtige billedtekster eller tekst til billeder, lave transparenter eller udføre batch-resizing eller endda batch-filkonverteringer, er Preview en perle af standardversionen af ​​Mac OS X. Lær hvordan du bruger det, og du kan bare finde dig sjældent at lancere en mere kompleks billedredigeringsapp.